Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Wizz Air închide baza din Bacău. Ce pot face clienții care au cumpărat bilete cu plecare din acest oraș
WhatsApp
Wizz Air a anunțat că închide baza din Bacău, cu precizarea că angajaților de aici le vor fi oferite oportunități în alte zone ale "rețelei". Ce se întâmplă cu cei care au cumpărat deja bilete cu plecare din Bacău. 

Wizz Air anunță că va optimiza operațiunile sale din România și va închide baza din Bacău, mutând capacitatea către alte rute cu cerere mai mare.

Motivul pentru această decizie este contextul economic actual, care nu a permis operarea bazei într-un mod rentabil.

Compania precizează că va continua să opereze o serie de rute din Bacău, inclusiv cele către Londra Luton și Milano Malpensa.

Ce se întâmplă cu angajații bazei din Bacău

 

Angajații bazei din Bacău vor fi repartizați în alte zone ale rețelei Wizz Air. Clienții afectați care au rezervat bilete direct prin intermediul website-ului sau aplicației mobile vor fi notificați prin e-mail și vor avea opțiunea de a-și rezerva un alt bilet gratuit sau de a primi o rambursare în valoare de 120% din prețul biletului sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau de 100% din prețul biletului rambursat.

Compania regretă orice inconveniente pe care această decizie le poate cauza clienților și angajaților săi și menționează că oferă în continuare tarife reduse din alte aeroporturi din România, inclusiv din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Suceava, Iași și Sibiu.

„Clienții afectați, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful inițial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din prețul biletului", transmite compania.

„Mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operațiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienților noștri români pentru orice inconveniențe pe care această decizie le va cauza. Prioritatea noastră în acest moment este să ne asigurăm că toți clienții afectați sunt contactați direct, primind sfaturi clare cu privire la opțiunile lor, și să avem grijă de colegii și echipajul nostru din Bacău. Wizz Air continuă să ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din România, inclusiv din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Suceava, Iași și Sibiu”, declară Tischner Roland, Officer Wizz Air Hungary General Operations.

 

----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel