Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iunie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Piața muncii din România, oportunități pentru românii din diaspora. Vlad Iliescu, detalii importante - VIDEO
WhatsApp
Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH, este invitatul ediției de astăzi a emisiunii Departe de România, care se va difuza, începând cu ora 11.00, pe ȘtiriDiaspora și DCNews. 
Vlad Iliescu, invitatul zilei la emisiunea Departe de România

Invitatul ediției speciale de astăzi a emisiunii Departe de România este Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH, unul dintre cele mai mari centre de calificare si formare profesională din România. În minutele ce urmează, Vlad ne va vorbi despre piața muncii din România și despre oportunitațile de calificare și recalificare pe care le au românii din străinătate. Totodată, vom vorbi și despre domeniile în care salariile au început să fie competitive în relație cu cele din alte țări europene.  

VIDEO (emisiunea începe la ora 11.00)

 

Departe de România, o emisiune cu și pentru românii din diaspora

 

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Emisiunea "Departe de România" se difuzează pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/ 
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142 
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro  
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Emisiuni Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel