Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vești BUNE pentru românii din Diaspora: Wizz Air introduce noi destinații cu plecare din Iași
WhatsApp
Wizz Air introduce, începând din vara anului 2020, noi destinații cu plecare de pe Aeroportul din Iași. Sunt vizate țări cu comunități mari de români precum Spania, Italia, Germania și Marea Britanie. V

Aeroportul din Iași va avea șase noi rute externe către Barcelona, Londra-Southend, Berlin, Bari, Torino și Verona. Cursele vor fi introduse din vara lui 2020 de către compania Wizz Air.

Deși cursele vor începe din vara anului viitor, biletele au fost puse deja în vânzare de către companie. Totodată, reprezentanții companiei au anunțat că vor creşte frecvenţele săptămânale pe patru rute deja existente, către Roma, Bologna, Bruxelles şi Tel Aviv.

"Sunt încântat că după anunţul extinderii bazei de la Bucureşti venim cu veşti bune şi pentru Iaşi. Deschidem şase noi rute de la Iaşi către Barcelona, Berlin, Bari, Torino, Verona şi Londra-Southend. Vom aloca o a treia aeronavă de tip Airbus A320 bazei de la Iaşi. Anul viitor ajungem la 20 de rute pe aeroportul din Iaşi", a declarat, recent, Stephen Jones, managing director în cadrul Wizz Air.

Cătălin Bulgariu, directorul aeroportului din Iași, a transmis că în acest an traficul va atinge 1,4 milioane de pasageri, el anticipând că, în 2020, aeroportul ieșean va depăşi la acest capitol aeroportul din Timişoara şi se va clasa pe locul trei, după Bucureşti şi Cluj.

"Dacă lucrurile merg cum ne dorim, putem ajunge la patru milioane de pasageri în anul 2030", a precizat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel