Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Locuri de muncă în străinătate. Românii au la dispoziție aproape 400 de locuri de muncă în țarile din UE
WhatsApp
Locuri de muncă în străinătate. ANOFM anunță că românii au la dispoziție aproape 400 de locuri de muncă în țarile din Uniunea Europeană, majoritatea în Spania.

Operatorii economici din Spaţiul Economic European (SEE) pun la dispoziţie 373 de locuri de muncă, pe care le oferă prin intermediul reţelei Eures România, majoritatea în Spania, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), publicate miercuri.

Potrivit sursei citate, în Spania sunt disponibile 100 de posturi vacante, în timp ce în Germania există 61 de posturi, iar în Ungaria un număr de 51 de locuri de muncă. 

De asemenea, angajatorii din Norvegia pun la dispoziţie 48 de posturi, cei din Austria 30 locuri de muncă, urmaţi de Olanda, cu 23 de posturi, Irlanda (15), Marea Britanie (15), Belgia (13), Slovacia (12), Suedia (2), iar Danemarca, Polonia şi Franţa câte un loc de muncă. 

ANOFM precizează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel