Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atenţionare MAE pentru ROMÂNII care călătoresc în Spania: Grevă generală pe un aeroport
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, că, în conformitate cu informaţiile publicate în mass-media locale, vineri va începe o grevă generală pe aeroportul El-Prat din Barcelona.
Aeroport

Protestul este derulat de personalul care efectuează controlul de securitate, alături de personalul de la sol al companiei "Iberia". Având în vedere posibile întârzieri la controlul de securitate şi în privinţa curselor interne şi externe, în special cele asigurate de "Iberia", se recomandă cetăţenilor români contactarea operatorilor şi informarea din timp asupra modificărilor orarelor de zbor, informează un comunicat MAE transmis miercuri de AGERPRES.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34934181535; +34934334223; +34934340220, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al oficiului consular al României la Barcelona: +34661547853.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, http://barcelona.mae.ro, http://bilbao.mae.ro; http://sevilla.mae.ro; http://ciudadreal.mae.ro, http://castellon.mae.ro; http://zaragoza.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel