Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atenție, șoferi din toată Europa! Operațiunea Maratonul Radarelor a început
WhatsApp
Agenți rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acţiona simultan, miercuri, într-o amplă operațiune pentru depistarea șoferilor care depăşesc viteza legală.

Azi noapte, începând cu ora 00.00, la nivelul Uniunii Europene a fost declanșată operațiunea Speed Marathon. Acțiunea are ca scop reducerea numărului de accidente rutiere ca urmare a nerespectării vitezei.

Germania

Erich Mocanu, președinte Liga+ - partidul românilor din Germania și fondatorul asociației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, a postat un filmuleț în care dezvăluie lista completa a radarelor în Bayern.

Video:

 

România participă și ea la această acțiune iar polițiștii spun că pe șosele vor fi 400 de radare care vor sanționa șoferii care calcă prea tare pedala de accelerație. 

Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice, poliţiştii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu. Patrulele vor folosi toate aparatele radar disponibile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel