Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Funcție nouă introdusă de WhatsApp. Ce este „View Once”
WhatsApp
După doar o lună de teste, WhatsApp este gata să le ofere celor peste 2 miliarde de utilizatori pe care-i are o nouă opţiune de protejare a intimităţii, prin care mesajele sunt eliminate după ce sunt văzute.

WhatsApp anunţă lansarea opţiunii pe care o numeşte „View Once”. Aşa cum sugerează numele, cu această opţiune mesajele sunt văzute o dată, după care sunt şterse automat.

View Once nu vizează toate tipurile de trimise primite de utilizatori, ci doar pe cele care includ imagini şi clipuri video. Această facilitate este potrivită conţinutului multimedia sensibil, unde utilizatorul vrea să elimine riscul de a fi văzut şi de alte persoane.

În dreptul mesajelor pe care le trimite utilizatorul, va fi afişat un buton cu cifra 1, relatează Știrile PRO TV. Prin apăsarea acestuia, expeditorul se asigură că mesajul trimis poate fi văzut o dată de către destinatar, după care va fi şters.

 

G Ad:

În luna iulie WhatsApp a început deja testarea

 

Opţiunea View Once a fost anunţată de Mark Zuckerberg în iunie, iar în luna iulie WhatsApp a început deja testarea acesteia.

Este a doua opţiune de ştergerea automată a mesajelor pe care WhatsApp o implementează, după cea care permite programarea ştergerii mesajelor după o anumită perioadă de timp.

WhatsApp este încă aşteptată să lanseze suportul pentru funcţionarea simultană pe mai multe dispozitive, fără ajutorului telefonului, plus o aplicaţie nativă de iPad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Info-utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 iun, 11:00
DCMedical.ro
25 iun, 11:46
DCBusiness.ro
27 iun, 11:33
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
27 iun, 11:33
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
27 iun, 11:00
DCMedical.ro
25 iun, 11:46
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
RadioDCNews.ro
27 iun, 12:08
RadioDCNews.ro
27 iun, 12:08
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35