Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum arată noua declarație pe propria răspundere. Vezi de unde o poți descărca
WhatsApp
Declarația pe propria răspundere a devenit necesară în unele localități din România, după ce au fost aprobate noi restricții în contextul pandemiei de Covid.  De asemenea, românii care lucrează pe timp de noapte au nevoie de o adeverință de la angajator, pentru a putea circula.
Declarația pe propria răspundere devine obligatorie în unele localități

De luni, 27 septembrie, circulația pe timp noapte, în unele localități se face doar cu declarația pe propria răspundere, respectiv adeverință de la angajator, în cazul românilor care lucrează pe timp de noapte. Această restricție este valabilă în localitățile în care rata de infectare cu Covid depășește 6 la mia de locuitori.

Declarația pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator este  necesară pentru  pentru localitățile:

Bragadiru – 7,75/1000 locuitori
Dobroești – 8,91/1000 locuitori
Mogoșoaia – 8,57/1000 locuitori

În cele trei localități, intră în vigoare declarația pe proprie răspundere, pentru circulația  între orele 20-05.00. Persoanele care sunt vaccinate a nevoie doar de certificatul verde digital.

Declarația pe propria răspundere se descarcă  de aici.

Adeverința de la angajator se descarcă de aici

 

Declarația pe propria răspundere revine obligatorie în unele localități. Ce alte restricții s-au anunțat 

 

Autoritățile au anunțat noi restricții, de luni, 27 septembrie.  Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activitatea în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness este permisă fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului cu asigurarea unei suprafeţe de minimum 7 mp pentru fiecare persoană. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Acesta nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore, a transmis Prefectura București

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel