Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avertizare ANM: Cod GALBEN de viscol şi ninsori în 11 județe
WhatsApp
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de viscol şi ninsori valabile în zone din Moldova, Oltenia şi Transilvania.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare se vor semnala intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor atinge 55 - 60 km/h.

Totodată, până la ora 14:00, în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Braşov, Alba şi Sibiu vântul va sufla cu viteze de 55 - 65 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Prognoza relevă, de asemenea, că până la ora 15:00 în localităţi din judeţul Caraş-Severin ninsoarea va fi moderată cantitativ cu depunere de strat de zăpadă de 10 - 20 cm peste cei aproximativ 15 - 20 cm depuşi în ultimele 10 ore.

ORA 9.15 Cod portocaliu de viscol şi ninsori în zonele montane din judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi viscol, valabilă în zonele montane din judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara.

Potrivit meteorologilor, până la ora 15:00, în zona de munte a judeţelor Hunedoara şi Caraş Severin, de peste cota 1.800 metri, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze, în medie, de 120 km/h, viscol puternic şi ninsoare moderată cantitativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel