Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Wizz Air anunță o nouă destinație cu plecare de la București
WhatsApp
Operatorul de zboruri internaționale low-cost Wizz Air anunță lansarea din vară a curselor directe între România și Georgia, cu frecvență la fiecare două zile.

Compania maghiară Wizz Air, care oferă clienților zboruri low-cost de pe numeroase aeroporturi europene, a anunțat lansarea unei noi curse aeriene directe cu plecare de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni. De la data de 3 iulie, Bucureștiul va fi legat pe calea aerului de orașul Kutaisi din Georgia.

Bilete de la 109 lei

Conform comunicatului Wizz Air, prețul unui bilet cu destinația Georgia pornește de la 109 lei, noua rută aeriană fiind operată de trei zboruri săptămânale (marți, joi și sâmbătă), începând din prima săptămână a lunii iulie. Kutaisi este capitala legislativă a Georgiei, micul stat caucazian mutându-și acolo Parlamentul în 2012, pentru a-i spori importanța națională.

După ce a întreprins pași mari către occidentalizare, Georgia a devenit o destinație turistică foarte căutată de călătorii amatori de istorie, gastronomie sau sporturi în aer liber.

140 de destinații cu decolare din România

În ultimii ani, Wizz Air și-a diversificat portofoliul de curse aeriene din România, doar pe parcursul anului 2018 urmând a fi operate 19 rute noi pentru pasagerii care se îmbarcă la bord in București, Sibiu, Iași sau Cluj. În total compania propune românilor 140 de destinații din 22 de țări, cu decolare de pe 10 aeroporturi din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel