Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un oraș spaniol se oferă să plătească mii de euro oamenilor pentru a se muta acolo, dar există o capcană
WhatsApp
Un oraș din Spania se oferă să plătească mii de euro oamenilor pentru a se muta acolo, mai ales britanicilor. Însă există o capcană la mijloc, care a fost dezvăluită mai jos.
Un oraș spaniol se oferă să plătească mii de euro oamenilor pentru a se muta acolo, dar există o capcană / Foto: Captură video youtube

Nu există niciun dubiu că noi, oamenii, iubim o vacanță de vară bună, milioane de turiști mergând în fiecare an în țări din Europa și nu numai pentru o săptămână sau două pentru a se bucura de peisaje frumoase și timpul liber.

Dar, evident, aceste vacanțe pot fi destul de scumpe și, pentru multe familii, poate dura aproape tot anul pentru a economisi pentru a putea merge. Însă, dacă ți-am spune că ai putea fi plătit să mergi și să locuiești într-o destinație de vacanță minunată? Sună destul de bine, nu-i așa?

Ei bine, există o mică problemă.

 

De ce Spania plătește oameni pentru a se muta într-unul din orașele ei



În încercarea de a stimula economia locală, orașul spaniol Ponga, din Asturias, oferă cuplurilor aproximativ 3000 de euro pentru a se muta acolo, precum și încă 2966 de euro pentru fiecare copil înregistrat în oraș.

Totuși, șmecheria este că trebuie să rămâneți acolo pentru cel puțin cinci ani.

Orașul beneficiază de aproximativ 2.000 de ore de soare în fiecare an, față de cele 1.387 de ore de soare pe care le regăsiți în zone precum Marea Britanie. Poate vă întrebați de ce un loc atât de cald vă plătește pentru a merge să locuiți acolo - cu siguranță, ceva nu este în regulă?

Ei bine, din fericire, orașul este la fel de frumos ca orice altă parte a Spaniei și îi plătește pe britanici să se mute din cauza actualei sale lipse de locuitori.

Așadar, dacă vă decideți să acceptați oferta, atunci ce anume veți putea face?

 

2. Un oraș sp... (spania-oras-2.png)

 

Ce poți face în orașul spaniol Ponga



Ei bine, Ponga se află în nord-vestul Spaniei și este cunoscut pentru munții săi frumoși, siturile religioase și arhitectura medievală unică.

În timp ce plaja nu poate fi chiar la ușa ta, Gijon, de asemenea, cel mai apropiat oraș, este la doar 56 de km distanță, conform Ladbible. 

Orașul se mândrește cu o plajă de nisip, un port, plus mai multe atracții, cum ar fi magazine și o sală de concerte. Dar dacă preferați să stați la țară, Ponga se află în apropierea unui parc natural care a fost un succes pentru drumeții și observatorii de păsări.

Așa că fugi să împachetezi dacă pentru tine așa arată viața perfectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel