Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia se va lăuda curând cu un parc acvatic imens. Therme Manchester valorează 250 de milioane de lire sterline
WhatsApp
Anglia a început lucrările la un nou parc acvatic uriaș în Manchester și se pare că va fi incredibil când va fi gata. Acesta se va numi Therme Manchester și va costa aproximativ 250 de milioane de lire sterline.
Anglia se va lăuda curând cu un parc acvatic imens. Therme Manchester valorează 250 de milioane de lire sterline  / Foto: Captură video youtube

Parcul acvatic va fi situat în apropiere de Trafford Centre, chiar lângă autostrada M60 și va fi conectat la centrul orașului Manchester prin intermediul metroului.

Când va fi gata, va fi primul și singurul parc acvatic, centru spa și centru de wellness din Marea Britanie, cu o mulțime de lucruri interesante care se vor întâmpla.

Obiectivul lor este ca totul să fie gata până în 2025, așa că mai sunt multe de făcut, dar fotografiile CGI ne pot oferi o idee bună despre cum va arăta în cele din urmă, când nu va mai fi doar un șantier.

 

Parcul acvatic va fi un "far pentru nord-vestul Angliei"

 

Cei care se află în spatele proiectului spun că va fi un "far pentru nord-vestul Angliei" și că va avea oferte pentru toate vârstele și pentru toate buzunarele.

Parcul acvatic va avea 35 de tobogane, 30 de piscine și chiar baruri plutitoare și o "plajă urbană". În plus, vor exista grădini botanice, palmieri adevărați și chiar "tobogane vii" acoperite de plante. Ultimul lucru este puțin cam greu de imaginat, dar vom vedea!

Cei de la Peel L&P sunt cei care se află în spatele proiectului, iar acum au terminat de mutat totul de pe terenul de 28.000 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că lucrurile pot începe cu adevărat acum.

Se crede că proiectul valorează 4,5 miliarde de lire sterline pentru zonă, iar pe parcurs vor fi create 1.200 de locuri de muncă.

Există, de asemenea, un angajament pentru bunăstare, preocupare pentru mediu și durabilitate din partea grupului care se află în spatele stațiunilor de parcuri acvatice - Therme Group.

Aceștia vor dezvolta chiar și rețeaua de piste pentru bicicliști din zonă, pentru a face lucrurile mai ecologice.

 

Therme Manchester promite ceva ce Marea Britanie nu a mai văzut până acum

 

Therme Group a declarat că "se angajează să maximizeze aceste elemente, încercând să încurajeze conectivitatea activă și durabilă cu orașul și cu cartierele din apropiere, pentru a încuraja conceptul de Orașe ale bunăstării".

James Whittaker de la Peel L&P a declarat: "Therme Manchester este o dezvoltare de referință pentru nordul țării și ceva ce Marea Britanie nu a mai văzut până acum. Suntem mândri să ajutăm la aducerea unei atracții atât de uimitoare în nord-vestul țării, de care știm că se vor bucura atât de mulți oameni din întreaga țară, fie că este vorba de o zi de distracție în familie, de relaxare sau de excursii educaționale."

Richard Land, șeful biroului de dezvoltare al Therme Group UK, a declarat: "Suntem încântați să vedem lucrările de demolare finalizate. Aceasta definește o etapă cheie pentru noi, pe măsură ce ne continuăm călătoria de a aduce Therme în Manchester, o locație perfectă pentru prima noastră unitate din Marea Britanie.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel