Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Top trei cele mai râvnite destinații de vacanță pentru Ziua Îndrăgostiților 2023
WhatsApp
Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț, iar pentru cuplurile îndrăgostite, Valentine's Day oferă ocazia perfectă de a răsfăța pe cineva special și de a sărbători dragostea cu o sărbătoare. 
Foto: Unsplash

Dar unde se gândesc oamenii să meargă de acest Valentine's? Analizând căutările medii lunare din ianuarie și februarie, experții în inele de logodnă și nunți de la Queensmith au dezvăluit cele mai populare destinații de vacanță pe care să le vizitați cu persoana iubită de Valentine's Day.

Iată cele trei cele mai populare destinații de vacanță de Ziua Îndrăgostiților.

 

1. Barcelona

 

Barcelona este cea mai populară destinație de vacanță în perioada Valentine's, cu o medie lunară de 413.50.000 de căutări în lunile ianuarie și februarie. Barcelona este o destinație de vacanță fantastică, cu mâncare delicioasă, arhitectură frumoasă și o atmosferă distractivă în tot orașul. Barcelona este destinația perfectă pentru vacanța perfectă de Valentine's, cu un amestec de vacanță în oraș cu o vacanță pe plajă. Bucurați-vă de o seară romantică de întâlnire sorbind sangria și mâncând tapas pe un acoperiș din oraș și apoi mergeți la plajă pentru a vă zbengui în mare, urmărind apusul.

 

2. Milano

 

Milano s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai populare destinații de vacanță în perioada Valentine's, cu 9.140.000 de căutări lunare. Fără îndoială unul dintre cele mai elegante orașe din lume, Milano este exemplul perfect al romantismului vechi și nou. Sub strălucirea și farmecul frumosului oraș, puteți găsi locuri romantice de vis, cum ar fi o plimbare de-a lungul canalelor pitorești, vizionarea apusului de soare de la Duomo sau mersul la operă.

 

3. Paris

 

Cunoscut pe scară largă drept "orașul iubirii", nu este de mirare că Parisul se află în primele trei destinații pentru Ziua Îndrăgostiților, cu 6.800.000 de căutări lunare. Recentul serial Netflix "Emily in Paris" a contribuit fără îndoială la popularitatea Parisului. Parisul are o mulțime de restaurante și baruri romantice cu decoruri pitorești, cum ar fi luminile sclipitoare ale turnului Eiffel. Cu repere frumoase precum Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame și Piramida Louvre, Parisul oferă, de asemenea, o abundență de oportunități de cereri în căsătorie romantice.

 

Top zece destinații de vacanță pentru Ziua Îndrăgostiților 2023

 

Iată primele zece cele mai populare destinații de vacanță de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de clasament și media lunară a căutărilor (ianuarie-februarie)

1. Barcelona - 413,50,000

2. Milano - 9,140,000

3. Paris - 6,800,000

4. Londra - 4,090,000

5. Madrid - 3,720,000

6. Lyon - 3,720,000

7. Amsterdam - 3,350,000

8. Porto - 3,045,000

9. Berlin - 2,740,000

10. Istanbul - 2,740,000

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel