Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă în vacanță în Thassos, mesaj controversat la adresa conaționalilor: "După ce au terfelit litoralul românesc, au venit să-l strice și pe al grecilor"
WhatsApp
Mesaj controversat al unei românce aflată în vacanța în Thassos. Nemulțumită de comportamentul unora dintre ceilalți români aflați veniți în concediu pe celebra insulă, femeia a postat un mesaj pe un grup de Facebook.
(Foto ILUSTRATIV - Sursa Pexels/Cristina Tiris)

O româncă aflată în vacanța în Thassos și-a exprimat frustrarea în legătură cu modul în care se comportă alți turiști români. Mesajul ei postat pe grupul de Facebook Forum Thassos a stârnit controverse, unii fiind de acord cu ce a scris femeia, alții nu. 

Femeia spune că românii au venit "să strice" litoralul grecilor, aceștia venind pe plajă cu boxe din care se aud manele.  

"Bună ziua, probabil că îmi voi lua hate dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos mai la sud așa.. și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă, cum e cu hăhăiala aia de autobază, mamikilor adepte ale perentingului modern care își lasă copiii să tipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătură de acasă fără să se gândească că deranjează juma de plajă, și tuturor romanilor care după ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor.

Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea dar dacă eu nu vin să vă deranjez cu hard rock ul ascultat de mine în caști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă??

Dacă copilul meu înțelege când îi spun că mai târziu vă primi telefonul acum să se bucure de soare și apă, ai voștri de ce trebuie să urle și să vorbească urât??

În concediu suntem toți, și toți am venit aici să ne relaxam și să ne încărcăm bateriile, dar dacă am venit aici și nu am rămas la Eforie înseamnă că nu căutam atmosfera de acolo, și prin urmare vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara după ora 23 să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda și la terase... La terase măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris în română și au și ciorba de burtă măcar nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne. În speranța că vă ajunge la voi mesajul meu, vă mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate", este mesajul româncei.

Mesajul a stârnit un val de reacții, adunând peste 400 de comentarii. Ulterior, adminii grupului au decis să oprească comentariile. 

În timp ce unii sunt de acord cu ea și spun că acesta este motivul pentru care au ales să nu mai meargă în Thassos, alții spun că este doar un incident izolat. 

Iată doar câteva dintre comentariile celorlalți internauți:

- "Motivul pentru care ma gândesc de doua ori si aleg sa vin in extrasezon in Thassos"

- "Ultima oara în Thassos, m-am minunat, era plin de bebeluși și copii mici și erau atât de cuminți, încât mi s-a părut un miracol. I-am admirat 10 zile încontinuu. Ma duc de foarte mulți ani în Grecia și niciodată nu m-a deranjat vreun roman și nici noi nu am deranjat pe nimeni și chiar am mers în formație de câte 10-14, cât au fost copiii mici... Acum au zburat toți. Probabil sunteți teribil de ghinionista"

- "Foarte bine spus și cât de adevărat este! Noi am plecat acum 2 zile din Thasos nu a fost chiar așa urât, dar am oprit la un hotel de 5 stele în Bulgaria. Ceea ce auziți dumneavoastră pe plajă noi auzim de dimineață până seara târziu oriunde am merge:plaja, piscină masă etc. Deci le mulțumesc și eu conaționalilor noștri că ne fac nația de ras. Am uitat să adaug că avem și noi o fetiță de 10 ani pe care trebuie să o feresc de ai noștri. O zi bună și concediu plăcut!"

- "Foarte bine spus si cu bun simt, dar cam mult scris pt cineva de la care ai impresia ca o sa priceapa ceva. Parerea mea e ca mesajul nu va ajunge unde trebuie"

- "Lipsă de educație,așa sunt toți cei care nu au 7 ani de acasă, educația se face în primul rând acasă, pe urmă grădinițe și școli, ori la noi nu se mai face nimic nicăieri,nu citesc o carte ,nu văd un film bun,nimic.Ei știu doar de telefoane tablete,laptop-uri etc...Din păcate nu sunteți primul și nici ultimul care a trăit așa ceva, cocalarii sunt peste tot!"

- "Am pățit și noi!! Manele la maxim în boxe, copiii care urlă, dar pârintii nu le spun nimic, acei părinți care sparg semințe și lasă țigările în nisip, acei părinți care URLA la copii de pe plaja!!" 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel