Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O nouă rută de pe Aeroportul Craiova. Vezi unde vei putea zbura!
WhatsApp
Ryanair va zbura în premieră din inima Olteniei. Rezervă-ți locul începând cu 24 Februarie la preț promoțional!


Compania Ryanair a anunțat într-un comunicat de presă o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie 2016. Noua rută va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale.

 

Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24.99€, pentru călătorii în Noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, până cel tarziu la miezul nopții, Miercuri (24 Februarie).

 

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe site-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.” a declarat  Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE, prezentă în Craiova, la lansarea noii rute.

 

Conducerea Aeroportului Craiova a realizat recent un sondaj printre pasageri, pe site-ul Aeroportului, prin care călătorii și-au exprimat opțiunile în privința noilor destinații. Printre cele mai votate a fost Craiova-Valencia. Directorul Aeroportului Internațional Craiova, Mircea Dumitru, promite oltenilor și alte noi rute în viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel