Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
NOI REGULI pentru bagajele de mână în Aeroporturile din SPANIA!
WhatsApp
Conducerea Autorității Aeroportuare din Spania a anunțat noi reguli de securitate în toate aeroporturile spaniole, scrie
Mai multe persoane aprind lumanari in memoria victimelor incendiului de la clubul COLECTIV din Bucuresti, in Piata Victoriei din Timisoara, duminica, 1 noiembrie 2015.

Toți călătorii trebuie să se pregătească pentru controale amănunțite asupra bagajelor de mână. Conducerea Autorității Aeroportuare din Spania a anunțat noi reguli de securitate în toate aeroporturile spaniole, scrie Huffington Post.

Potrivit directivei europene 2015/187 privind securitatea în aeroporturi, controlul se va extinde asupra tuturor aparatelor electrice pe care pasagerii le au asupra lor, de la laptopuri, tablete digitale și telefoane mobile, până la o placă pentru întins părul sau un banal uscător.

Aparatele electrice vor fi verificate separat de personalul de securitate. Conducerea Autorității Aeroportuare din Spania a mai anunțat că se va suplimenta și personalul de securitate, astfel încât timpul călătorilor să nu fie pierdut. Directorul Aena, Fernando Echegaray, a precizat că aplicarea acestor măsuri suplimentare de securitate vor costa 17 milioane de euro pe an.

Normele mai prevăd instalarea unor mese cu laturi înalte, pentru a păstra intimitatea pasagerilor atunci când li se verifică bagajul de mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel