Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Melbourne a fost clasat ca fiind cel mai prietenos oraș din lume
WhatsApp
Într-o listă întocmită de compania de asigurări William Russell din Marea Britanie, orașele au fost comparate între ele pentru a vedea care este cel mai bun.
Melbourne a fost clasat ca fiind cel mai prietenos oraș din lume / Foto: Unsplash

În timp ce capitala statului Victoria este cunoscută pentru cafeaua sa excelentă și aleile sale colorate, acest oraș vibrant și-a creat o reputație pentru faptul că găzduiește cei mai prietenoși locuitori.

Studiul a analizat 23 dintre cele mai vizitate orașe din întreaga lume și a clasificat fiecare destinație în funcție de un "scor al orașului prietenos".

Când a venit vorba de clasificarea fiecărui oraș, studiul a analizat câteva criterii diferite, inclusiv fericirea rezidenților, siguranța, incluziunea LGBTQ+, atracțiile de top și cele mai bine cotate hoteluri.

În studiu se arată: "Am analizat datele privind calitatea vieții locuitorilor orașului Melbourne, iar orașul a obținut un scor impresionant de 7,296 din 10. Cea mai bună atracție din Melbourne, conform Yelp, este Queen Victoria Market, cu 237 de recenzii. Dintre aceste recenzii, 0,42% au fost de acord că piața este prietenoasă și primitoare."

Acesta a adăugat: "Melbourne este un oraș orientat spre viitor, cu o creștere rapidă, și este recunoscut ca fiind un oraș complet deschis, incluziv și competitiv, precum și un loc primitor pentru comunitatea LGBTQ+, care se numără adesea printre cele mai marginalizate comunități din întreaga lume."

 

La mică distanță de Melbourne s-a clasat Parisul, cu o notă de 5,99

 

Studiul atribuie orașului faptul că este epicentrul modei și al culturii pentru a pune oamenii într-o dispoziție excelentă.

Viena și-a asigurat locul al treilea în topul celor mai prietenoase orașe din lume, cu o notă de 5,91.

De asemenea, studiul a remarcat că orașul austriac este adesea considerat unul dintre cele mai sigure locuri din lume și că și-a dezvoltat o reputație de "incluziv".

William Russell a mai inclus pe listă Madrid, Bruxelles, Barcelona, Londra, Copenhaga, Taipei și New York City.

Cu toate acestea, în contrast puternic, Istanbul a fost evaluat ca fiind cel mai neprietenos oraș din lume, studiul observând că nu este deosebit de incluziv pentru LGBT+.

Din motive similare, Argentina și Portugalia au rămas în urmă. Ah, cred că nu voi mai rezerva o călătorie în aceste destinații prea curând, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel