Au investit 50.000 de euro şi au creat cel mai cunoscut restaurant din Călăraşi. Cei mai mulţi clienţi sunt străini.
O familie care a trăit în Canada aproape 14 ani a rămas cu sufletul tot în orăşelul de pe malul Borcei. Viaţa trăită departe de cei dragi, dorul de micul târg prăfuit din Bărăgan, i-au făcut să se întoarcă definitiv acasă.
Cu dublă cetăţenie, româno-canadiană, cei patru membri ai familiei, au pus umărul la un proiect căruia, iniţial, nimeni nu i-a dat nicio şansă de reuşită şi în care au investit doar pentru renovare peste 50.000 de euro, scrie Adevărul.ro
A fost o provocare, o depăşire a limitelor, un pariu cu noi înşine. Am muncit pe brânci, iar rezultatele se văd. Abia acum, la 10 ani de la deschiderea restaurantului, putem spune că afacerea a intrat pe profit. Am luptat cu mentalităţi, cu oameni care nu înţelegeau, de exemplu, de ce la noi nu se mânâncă mici şi ciorbă de burtă, am încercat să le educăm gustul, să le deschidem apetitul pentru nou, modern , aşa cum se trăieşte „afară”, povesteşte Teodora Papazi, de 55 de ani, sufletul afacerii.
Alături de fiica sa, Sabina, în vârstă de 32 de ani, licenţiată în Managementul Modei şi cu o serie de cursuri de specializare în gastronomie în Franţa, călărăşeanca a reuşit să demonstreze că doar cu perseverenţă şi multe nopţi nedormite îşi poate vedea visul împlinit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News