Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei locații de vis în Spania pentru a sărbători Valentine's Day. Un peisaj romantic care te va face să te reîndrăgostești de partenerul tău din nou și din nou..
WhatsApp
8 februarie 2022 - Dragostea este în aer. Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai frumoase sărbători, iar mulți dintre noi caută să-și surprindă partenerii cu o experiență inedită. Și ce poate fi mai bun decât o excursie romantică? Studiile arată că Spania este cea mai rezervată destinație europeană pentru călătorii între 11 și 14 februarie și a doua la nivel mondial, după Statele Unite.

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași rapizi și este momentul potrivit pentru a-ți planifica acea excursie specială sau întâlnirea romantică perfectă care te face să ieși din rutina zilnică și să-ți surprinzi partenerul. Un mic dejun cu cele mai bune priveliști ale Barcelonei, cine cu diamante în cele mai luxoase hoteluri din Madrid, sau evenimente gastronomice inedite sunt câteva dintre experiențele exclusive de care poți să ai parte în Spania.

Conform site-ului Kiwi.com, cele mai populare destinații din Spania de Ziua Îndrăgostiților, sunt Tenerife, Barcelona, ​​​​Madrid și Malaga. Cu o medie de patru zile de călătorie, rutele Viena-Barcelona, ​​​​Copenhaga-Tenerife și Praga-Málaga sunt unele dintre cele care concentrează cel mai mult trafic și, împreună, pun costul mediu al transportului aerian la 221 de euro.



Care sunt cele mai spectaculoase locații pe care le poți vizita de Valentine's Day în Spania

 

1. Hotelul Arts

 

1. -imagine fara descriere- (enis-yavuz-alpx_sw0z8i-unsplash.jpg)

Este un plan perfect pentru o escapadă romantică la Barcelona. În primul rând, datorită locației sale, pe malul mării, cu vedere spectaculoasă asupra portului și a întregului oraș, inclusiv Sagrada Familia. Este un hotel de lux (5 stele grand lux) și un simbol al Barcelonei pentru arhitectura și înălțimea sa (43 de etaje, cel mai înalt turn din capitala catalană). The Arts dispune de asemenea de o mare varietate de camere - aproape 500, de diferite categorii, de la apartamente la penthouse-uri.

De Ziua Îndrăgostiților a fost concepută și o experiență cu totul specială, „The ultimate romance”. Ce include pachetul? Cazarea într-unul dintre „penthouse-urile” hotelului, o mașină privată de lux pentru deplasări, halate de baie personalizate, mic dejun în apartament, cât și o cină pregătită la fața locului de un bucătar. De asemenea te poți bucura de un tratament pentru doi la spa și o plimbare cu elicopterul peste coasta mediteraneană. Un alt plan pentru îndrăgostiți, „Culinary Passion”, este să ia cina la Enoteca, plus cazare și mic dejun la Arts, în timp ce propunerea numită „Barcelona de la înălțimi” constă în cazare, mic dejun și cină în cameră. Pentru a prețui oricare dintre aceste daruri.

 

2. Smoked Room Restaurant

 

4. -imagine fara descriere- (raissa-lara-lutolf-fasel-xsjjgnwxu-c-unsplash.jpg)

La scurt timp după deschidere, a primit două stele Michelin deodată, fiind unul din cele mai râvnite premii din haute cuisine. Dani García a surprins din nou. De data aceasta, bucătarul din Marbella a făcut-o cu cea mai recentă propunere din Madrid, restaurantul Smoked Room unde, după cum indică și numele, totul este asezonat de atingerea unică a jarului și a fumului din mâna bucătarului Massimiliano Delle Vedove.

Este amplasat în vechile facilități ale miticului Santceloni, la parterul hotelului Hyatt Hesperia, într-o atmosferă elegantă și rezervată. Înăuntru veți fi întâmpinați de un bar în fața căruia se gătește mâncarea. Fiecare preparat din meniul său unic ți se topește în gură. Este o destinație extraordinară pentru o cină specială de Ziua Îndrăgostiților.

 

3. Patones

 

4. -imagine fara descriere- (josefina-di-battista-nz0gqbavah8-unsplash.jpg)

Dacă sunteți aici, este pentru că nu doriți prea multă agitație ca cea pe care o experimentați în fiecare zi la Madrid. Dacă cei de la Vanitatis au dreptate, trebuie să vizitați Patones neapărat pentru o excursie romantică. Se află la doar 53 de minute cu mașina (două ore cu transport public) de la kilometrul zero spaniol. Această locație superbă din nord-estul capitalei este împărțită în două orașe, Patones de Arriba și Patones de Abajo și este cu adevărat perfectă pentru toți îndrăgostiții.

În Patones de Arriba poți vedea case frumoase care datează din secolul al XVI-lea, poți să te plimbi pe Calea Ecologică Barranco înconjurat de natură, să stai în hoteluri rurale, să vizitezi siturile ecologice și să cinezi la restaurantele de vis. Dacă doriți să faceți drumeții sau ciclism, Primăria Patones are câteva trasee potrivite și pentru cei care vor să înceapă la munte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel