Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marius Sandu, UK Ambulance Service: Sunt tură de noapte, dar vin la protest
WhatsApp
Marius Sandu, un român care lucrează pentru South Central Ambulance Service în Marea Britanie spune că va încerca să ajungă la protestul Diasporei de pe 10 august, chiar dacă este în tură de noapte pe data de 9 august. El atrage atenția și asupra unui aspect foarte important și anume păstrarea lucidității și a discernământului pentru a nu răspunde provocărilor. 
"Sunt plecat din România de peste 15 ani. Am luat-o de jos, am lucrat pentru B&Q, o companie similară cu Dedeman din România. Am emigrat apoi în Australia, în 2007 și acolo am studiat Farmacia, iar după 3 ani, m-am transferat la Științe Medicale- Paramedicina. Am absolvit pe la sfârșitul lui 2015 și am început imediat să lucrez pentru South Central Ambulance Service UK," a spus Marius Sandu pentru stiridiaspora.ro.
 
Sunt tură de noapte, dar încerc să ajung la protest 
 
În ceea ce privește protestul anunțat de Diaspora pentru data de 10 august, el spune că va încerca să facă imposibilul și să ajungă în Piața Victoriei, cu toate că este în tură de noapte. 

"Încerc să vin la protest, lucrez în noaptea de 9 august, dar nu găsesc niciun mijloc de transport, din păcate, iar prețurile biletelor de avion au crescut invers exponențial cu "destinația exotica" unde aș vrea să ajung pentru proteste. Protestul este foarte important. E pe viață și pe moarte pentru societatea romanescă. Vreau ca schimbarea să se producă în pace. Mă tem că situația este foarte volatilă și trebuie mult discernământ pentru a nu răspunde provocărilor," a încheiat Marius Sandu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel