Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă aflată în concediu în Grecia, foc și pară pe conaționalii de pe plajă: "L-au convertit pe grec să pună manele cu dedicații"
WhatsApp
O româncă aflată în concediu în Insula Thassos s-a supărat foc pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care au cerut barului de pe plajă să pună manele, tare, cu dedicații. Femeia a postat întâmplarea pe Facebook mărturisind că i-a fost rușine de ce a trăit. 
Insula Thassos, o destinație preferată de români (Sursa foto: Forum Grecia)

Atunci când o româncă a hotărât să-și petreacă concediul în frumoasa Grecie, se aștepta la momente de relaxare și bucurie pe plajă. Cu toate acestea, experiența ei s-a transformat într-o provocare neașteptată atunci când a fost martora unei scene care spune că a deranjat-o profund.

Deși este mândră de originile sale, conaționalii ei de pe plajă au reușit să o pună într-o situație incomodă prin insistența lor de a pune manele și de a face dedicații, convingându-l pe grecul de la bar că acesta este un gen muzical dezirabil.

Ea a postat pe internet toată pățania și a provocat o adevărată controversă. 

"Nu am crezut ca se poate si asa...ma aflu pe plaja din Prinos, pe plaja hotelului unde suntem cazati, un bar beach cu muzica superba, in surdina. Chiar m-a intrebat grecul daca imi place muzica si i-am spus ca ii dau nota 10!

Surpriza insa ...un grup de tineri romani l-au convertit pe grec si a pus...manele cu dedicatii...cu sonorul mai tare!!!

De ce am mai venit aici? Ascultam manele tareee la noi acasa!!!

Cand s-a terminat "programul" si s-a revenit la repertoriul grecului, o familie de englezi au aplaudat si ne-au privit...Noi am bagat capul in nisip ca strutii de rusine!

De 12 ani venim pe insula...anul trecut am tacut cand am trecut pe langa un jeep cu boxele la maxim urland manele..

Dragi români, vorbiti mai încet si invatati sa nu iesiti in evidenta asa!

Nu este vorba doar de muzica preferată....învățați ceva daca tot ati iesit din țară!", este mesajul postat de româncă în comunitatea Forum Thassos

Această întâmplare surprinzătoare ridică întrebări despre modul în care turiștii pot afecta atmosfera și comportamentul într-un mediu străin și ne arată cât de importante sunt respectul și sensibilitatea în timpul călătoriilor.

romanca-vacanta-thassos-manele-pe-plaja

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel