Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italienii pun România pe lista celor mai sigure destinații de vacanță: "Este un adevărat paradis"
WhatsApp
Ediția din Italia a prestigioasei reviste Esquire recomandă România printre primele patru destinații de vacanță considerate cele mai sigure în acest an. Printre argumente se numără cazurile puține de infectări cu noul coronavirus, precum și prețurile extrem de accesibile.

"Cele mai sigure destinații de vacanță din această vară, unde Covid-19 este sub control: Grecia, Croația, România și Portugalia”, este titlul unui material publicat de Esquire Italia.

Selecția listei cu destinații ideale pentru vacanța italienilor din acest an în calcul mai multe motive. Pe de o parte, sunt la o distanță relativ mică de Italia, deci călătoria cu avionul nu va fi prea lungă. Toate destinațiile se află în Europa, fiind un avantaj în cazul unor eventuale noi restricții de deplasare în cadrul Uniunii Europene și, cel mai important, în aceste țări s-au înregistrat puține cazuri de infectare cu noul coronavirus.

"Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare bună, de orașe frumoase și munte, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt, de asemenea, absolut accesibile. România este printre cele mai sigure țări în ceea ce privește pandemia de coronavirus", scriu jurnaliștii italieni.

italienii recomanda romania ca destinatie turistica

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel