Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aglomerație la cantinele din Eforie Nord: Turiștii aleg prețurile atrăgătoare în locul teraselor de la Mamaia
WhatsApp
În mijlocul sezonului estival, stațiunea Eforie Nord din România captează atenția printr-un fenomen neobișnuit: aglomerația intensă în restaurantele sale. Orașul de pe litoralul Mării Negre devine astfel un magnet pentru turiști, datorită prețurilor prietenoase
Aglomerație la cantinele din Eforie Nord: Turiștii aleg prețurile atrăgătoare în locul teraselor de la Mamaia / Foto: Unsplash

Staţiunea Eforie Nord atrage atenția prin fenomenul neobișnuit al aglomerației în restaurantele sale, determinată de prețurile mici care îmbie turiștii să se bucure de mesele lor în aer liber. Contrastând cu atmosfera și prețurile exorbitante de la alte stațiuni, aici se formează cozi la intrarea în localuri și străzile devin aproape imposibil de străbătut din cauza mulțimii.

 

Restaurantele cu autoservire sunt pline de dimineața până seara

 

Turiștii se bucură de restaurantele cu autoservire, care sunt animate de dimineața până seara. Cu toate acestea, în intervalul prânzului, străzile se transformă într-un veritabil furnicar și găsirea unei mese disponibile devine o adevărată loterie.

Meniul zilei, format din preparate precum ciorbă de pui à la grec, piure, cârnăciori și salată de varză, costă doar 35 de lei, ceea ce atrage numeroase familii să își petreacă mesele aici. Într-o comparație cu alte stațiuni, prețurile accesibile din Eforie Nord sunt un factor decisiv pentru alegerea turiștilor.

 

Turiștii aleg Eforie Nord în detrimentul stațiunii Mamaia

 

Turiștii intervievati sunt de părere că Eforie Nord reprezintă o alegere mai bună decât Mamaia din punct de vedere al prețurilor. Restaurantele aici sunt adesea pline până la refuz, iar clienții apreciază mâncarea proaspătă și prețurile prietenoase pentru buzunar. Se pare că aglomerația este o constantă, începând de la orele prânzului până seara târziu, când restaurantele oferă și muzică live pentru a întreține atmosfera.

În plus, stațiunea Eforie Nord nu se bucură doar de prețuri mici la mese, ci și de tarife competitive pentru închirierea șezlongurilor, cu costuri cuprinse între 35 și 50 de lei pe zi. Aceasta se dovedește a fi o atracție suplimentară pentru turiști, în comparație cu stațiuni precum Mamaia sau Năvodari, unde tarifele pot atinge 100 de lei pentru un șezlong.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel