Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vladimir Putin așteaptă o fiică cu „amanta” sa, fosta gimnasta Alina Kabaeva, susține un nou raport
WhatsApp
Vladimir Putin așteaptă o fiică cu „amanta” sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva, în ciuda faptului că președintele rus susține că „are destui copii și așa”, susține un nou raport.
Vladimir Putin așteaptă o fiică cu „amanta” sa, fosta gimnasta Alina Kabaeva, susține un nou raport / Foto: Captură video youtube

Se crede că liderul de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani, are deja doi fii secreți cu gimnasta ritmică, câștigătoare a aurului olimpic, supranumită cândva „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Kabaeva a fost fotografiată însărcinată în 2015, iar un raport a susținut ulterior că un băiat s-a născut în secret în Elveția în același an, potrivit unei surse legate de obstetricianul care a asistat la naștere.

Între timp, al doilea fiu al gimnastei a fost adus pe lume la Moscova în 2019, același specialist zburând în Rusia pentru naștere, potrivit unei investigații a ziarului elvețian Sonntagszeitung.

 

Vladimir Putin așteaptă încă un copil cu fosta gimnasta Alina Kabaeva

 

Putin, care va împlini anul acesta 70 de ani, a negat o relație cu tânăra de 39 de ani încă din 2007. El și-a ascuns presupusa familie secretă și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri.

Cu toate acestea, cuplul ar aștepta acum o fetiță împreună, potrivit canalului Telegram al SVR General - un cont web despre care se spune că este administrat de persoane din interiorul Kremlinului.

Postarea sună astfel: "Am raportat deja că Alina Kabaeva, concubina președintelui Rusiei, este însărcinată. Ieri a devenit cunoscut sexul copilului nenăscut - este vorba de o fată”, conform Daily Mail.

Cu toate acestea, se spune că tiranul rus nu ar fi fost impresionat, deoarece în postare se mai spunea că vestea „nu l-a mulțumit deloc pe viitorul tată și președinte al Rusiei”, relatează The Sun.

Același raport susține că, atunci când Putin a fost anunțat de veste, a bombănit: „Am destui copii așa cum sunt, și am avut destule fiice cu mult timp în urmă”. Relatarea a mai susținut că Kabaeva era însărcinată încă din luna mai.

Într-o postare se putea citi: "Putin a aflat că amanta sa este din nou însărcinată - și după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat".  

 

De când a început războiul, gimnasta nu a apărut decât de două ori în public

 

Kabaeva a fost văzută ultima dată în urmă cu o lună în stațiunea Sochi, de la Marea Neagră, la o tabără de antrenament de gimnastică ritmică cu 28 de copii.

Publicația de știri Moskovsky Komsomolets a comentat că ea 'a slăbit destul de mult'.

Aceștia au spus: "Alina adoră ținutele scumpe și elegante, pe care, fiind șefa Grupului Național Media, și le poate permite. Vedeta bronzată și-a acoperit ochii cu ochelari de soare eleganți cu ramă albă.”

Apariția ei fugară este doar a doua din acest an, iar jurnaliștii nu au întrebat-o despre sancționarea ei și despre motivul din spatele acesteia - legăturile ei cu Putin. La începutul războiului, au existat afirmații că Kabaeva se ascundea într-un bolț elvețian sau chiar într-un 'buncăr subteran de înaltă tehnologie din Siberia'.

A fost prima dată când a ieșit în public din aprilie, când a înregistrat un spectacol TV militarist și patriotic la care au participat copii și a apărut alături de tineri la Mormântul Soldatului Necunoscut din Moscova pentru a comemora victimele din cel de-al Doilea Război Mondial.

 

Putin nu a recunoscut niciodată în mod public că are copii

 

În ciuda înclinației lui Putin pentru interviuri lungi, conferințe de presă și discursuri televizate, bărbatul în vârstă de 69 de ani a rămas întotdeauna necruțător de privat în ceea ce privește viața sa de familie - în special, copiii săi. 

Președintele rus a declarat anterior: "Am o viață privată în care nu permit interferențe. Aceasta trebuie respectată".

Putin nu a recunoscut niciodată în mod public că are copii, deși este de notorietate faptul că împarte două fiice cu fosta sa soție - Maria, în vârstă de 37 de ani, și Katerina, în vârstă de 35 de ani - ambele de la prima soție, Lyudmila Putina, de care președintele s-a despărțit în 2013 după 30 de ani de căsnicie.

Dr. Maria Vorontsova, cunoscută și sub numele de Maria Faassen, este primul copil al lui Putin și fiica cea mai mare din cele două fiice pe care le are cu fosta sa soție. 

Între timp, sora sa divorțată, Katerina Tikhonova, născută Ekaterina Vladimirovna Putina, este al doilea copil al președintelui rus și sora mai mică a Mariei.

Putin este, de asemenea, suspectat că are un al treilea copil, Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, în urma unei presupuse relații extraconjugale - deși aceasta nu a fost niciodată recunoscută oficial de președintele rus.

Luiza este fiica femeii de serviciu devenită multimilionară Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, în prezent coproprietară a unei importante bănci rusești și una dintre cele mai bogate femei din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel