Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rona Hartner va fi adusă și înmormântată în România, chiar de 1 Decembrie
WhatsApp
Rona Hartner își va dormi somnul de veci în pământ românesc. Sora sa a anunțat că trupul neînsuflețit al regretatei tiste va ajunge în România săptămâna viitoare.

Actrița Rona Hartner, care ne-a părăsit la vârsta de 50 de ani din cauza unei boli necruțătoare, va avea parte de înmormântare peste o săptămână. Sora sa a furnizat detalii despre ceremonie și locul unde cei care au admirat-o îi pot aduce un ultim omagiu.

Înmormântarea Ronei Hartner va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic din București, pe 1 decembrie, conform informațiilor transmise de sora ei pe pagina de Facebook a regretatei artiste.

„Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită și va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București de miercuri până vineri la 12:00. În acea zi, o vom conduce pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri", a scris Rinda Hartner.

Rona Hartner, răpusă de o boală nemiloasă 

 

Născută la 9 martie 1973, în București, Rona Hartner a fost o apreciată actriță și cântăreață română. De-a lungul carierei sale în film, teatru și muzică, ea a devenit o personalitate notabilă în industria artistică din România.

Rona Hartner s-a evidențiat prin interpretările sale în filme românești și internaționale, colaborând cu regizori de prestigiu și câștigând recunoaștere la nivel național și internațional. De asemenea, a explorat diverse genuri muzicale, inclusiv muzica tradițională românească și cea țigănească.

Născută într-o familie cu origini germane, Rona Hartner a trăit și în Franța pentru o perioadă. Educația sa a inclus școala germană din București și apoi Academia de Teatru și Film. Debutul său în film a avut loc în Gadjo Dilo - Străinul Nebun, film pentru care a câștigat premiul Leopardul de Aur pentru interpretare la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Printre filmele notabile în care a jucat se numără "Asfalt Tango" (1996), "Gadjo Dilo" (1997), "Chicken with Plums" (2011), și altele.

În afara carierei sale artistice, Rona Hartner a fost implicată într-un scandal în 1999, acuzată de o relație amoroasă cu fostul președinte Emil Constantinescu. Ulterior, ea a recunoscut că acest scandal a fost o înscenare orchestrată pentru a o implica în campania politică pentru Partidul România Mare.

Rona Hartner a fost căsătorită cu actorul argentinian Rocco Sedano, având împreună o fiică. Căsătoria lor s-a încheiat prin divorț în 2008.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel