Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Salam, plasat sub control judiciar sub acuzații de înșelăciune
WhatsApp
Florin Salam a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de înșelăciune. 
Sursa: Facebook, Florin Salam

Cântărețul de manele Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune. Potrivit surselor judiciare, acesta este suspectat că ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri, fără să onoreze înțelegerile.

Detalii din anchetă

 

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Secția 2 au efectuat trei percheziții domiciliare în Capitală în cadrul unui dosar penal privind presupusele infracțiuni de înșelăciune, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 18.000 de euro.

"La nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți", au declarat autoritățile.

Potrivit acestora, una dintre plângeri datează din 12 aprilie 2023, iar celelalte două din 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024. Investigările au relevat că Florin Salam ar fi primit avansuri substanțiale pentru a susține concerte la diferite evenimente, dar nu ar fi respectat angajamentele.

Unul dintre incidente ar fi avut loc în vara anului 2020, când suspectul ar fi primit un avans de 3.000 de euro pentru un concert programat în vara anului următor, dar nu s-ar fi prezentat la evenimentul respectiv și nici nu ar fi restituit suma.

O altă plângere, din ianuarie 2023, arată că Salam ar fi primit un avans de 10.000 de euro pentru un alt concert, iar o altă sumă, de 25.500 de lei, pentru un alt eveniment, dar nici de această dată artistul nu și-ar fi respectat angajamentele.

Ancheta indică faptul că Salam ar fi colaborat cu alți doi bărbați în săvârșirea acestor infracțiuni. Cercetările sunt în continuare în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel