Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Concurenta de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz, a emoționat-o pe Andra până la lacrimi: „Tremură sufletul în mine”
WhatsApp
A doua ediție a celebrului spectacol "Românii au Talent" a fost marcată de un Golden Buzz. Iată cine este concurenta care a reușit să o emoționeze pe Andra până la lacrimi. 
Concurenta de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz, a emoționat-o pe Andra până la lacrimi: „Tremură sufletul în mine” / Foto: Captura Youtube

Nuță Ana este o tânără talentată din Craiova a cărei prestație a fost atât de copleșitoare încât a primit Golden Buzz-ul din partea Andrei.

Cu o poveste de viață impresionantă și o pasiune pentru muzică născută dintr-o legătură profundă cu biserica, Ana Nuță și-a împărtășit emoțiile și talentul în cadrul emisiunii. 

„Am simțit această chemare de la Dumnezeu că s-a pogorât în sufletul meu, atunci când eram la Biserică. Pentru că mama mea este o persoană foarte credincioasă, m-a dus de mică la Biserică și într-o după-amiază am început să cânt singură slujbele. A fost un dar primit de la Dumnezeu în inimă, iar apoi am continuat să cânt la biserică, doar că nu am făcut performanță din muzică, să învăț, să cânt note, tehnică, cântam doar la biserică și atât.

Tatăl meu a murit când eram mică, probabil că de asta mama a fost atât de credincioasă și m-a luat și pe mine, iar acolo ne-am găsit liniștea sufletească, și-a pus tot sufletul să-mi împlinesc visul meu.”, a povestit Ana Nuță, în cadrul emisiunii, conform Spectacola.ro.

 

Andra nu și-a putut stăpâni emoțiile

 

Deși inițial nu se așteptau la un astfel de talent din partea unei concurente aparent timide, la finalul interpretării sale, aceștia au fost profund impresionați. Andra a fost cea care a fost cel mai afectată de moment, sentimentele sale fiind atât de copleșită încât a izbucnit în lacrimi.

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ana? M-ai făcut foarte fericită, pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai grijă de el.

Următorul meu pas este să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton. M-a emoționat cel mai mult în 14 sezoane, am trăit tot felul de stări, dar mi-a adus o emoție pe care nici nu știam că o am, tremura sufletul în mine, nu mă puteam opri din plâns, cea mai puternică emoție pe care eu am simțit-o,” a mărturisit Andra, emoționată profund de momentul special oferit de Ana pe scena "Românii au talent".

Cu Golden Buzz-ul obținut, Ana a asigurat un loc direct în semifinala competiției și a lăsat o amprentă emoțională profundă în inimile tuturor celor care au avut privilegiul să asiste la momentul său uluitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel