Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele clipe de viață ale Ronei Hartner. Toată lumea se roagă: „Rona este foarte puternică, nu va ceda!”
WhatsApp
Sora celebrei actrițe Rona Hartner a făcut miercuri, 22 noiembrie un anunț tragic care a șocat fanii și comunitatea artistică: actrița se află în ultimele clipe ale vieții sale.
Ultimele clipe de viață ale Ronei Hartner. Toată lumea se roagă: „Rona este foarte puternică, nu va ceda!” / Foto: Facebook

Rona Hartner, recent diagnosticată cu cancer cerebral, se află din nou în spital într-o stare extrem de gravă, iar familia și prietenii se roagă pentru un miracol.

Sora ei, Rinda, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, cerând gânduri bune și rugăciuni pentru sora sa aflată pe patul de spital împreună cu familia sa care o veghează.

„Buna seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe Facebook. 

 

Rugăciuni și gânduri bune pentru Rona Hartner

 

Mesajul a fost întâmpinat cu o avalanșă de susținere din partea fanilor și a altor artiști din România, care au cunoscut-o pe actriță. Aceștia s-au declarat șocați de vestea teribilă. Vedete precum Dan Negru, Mara Bănică, Cezar Ouatu, Bianca Brad, Cristina Cioran, Adriana Bahmuțeanu, și Emilia Popescu au transmis mesaje de încurajare și speranță.

Dan Negru: „Dumnezeu să-i lumineze calea !”

Bianca Brad: „Offff…ce veste tristă…si greu de crezut, la cat de pline de viață, de Credință si de speranta au fost postările ei recente… Imi pare tare rău…pentru ea…pentru fetita ei…pentru tine, Rinda…Dumnezeu să va aline suferința…pe a ei…dar și pe a voastră…Daca esti langa ea, citeste-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici…ii va face bine… Te imbratisez cu iubire, Rona…”

Cristina Cioran: „Doamne Dumnezeule!”

Mara Bănică: „Offf, Doamne, ce veste cumplita!!!”

Adriana Bahmuțeanu: „Doamne, mare e mila ta, fa o minune pentru Rona si fetita ei!”

Emilia Popescu: „Dumnezeule mare, ai grija de Rona! E ceva greu de acceptat.”

Cezar Ouatu: „Offfff Doamne, făi Tu o minune !!!Ai grijă de ea si de sufletul ei frumos și blând.”

Familia Ronei a dezvăluit că actrița se confruntă cu o situație extrem de gravă, fiind afectată de metastaze cerebrale, care au agravat starea sa de sănătate. Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer în iulie 2023, iar boala a evoluat rapid, afectând plămânii și creierul, cu nouă metastaze la nivelul creierului.

 

Fanii se roagă pentru sănătatea actriței

 

Comentariile pline de emoție ale fanilor și mesajele vedetelor au reflectat șocul și tristețea provocate de această veste tragică. Oamenii obișnuiți s-au alăturat, de asemenea, în valuri de gânduri bune și rugăciuni pentru Rona Hartner și familia ei.

„Eu nu cred !!! Rona este foarte puternică ! Nu va ceda. Rona, curaj, esti o luptatoare…”, a spus un fan.

„Rona, Maica Domnului sa te mangaie si sa iti dea putere! Imi doresc din inima sa treci si peste hopul asta!”.

„Doamne, ai în pază sufletul Ronei! Ea crede in minuni si noi credem ca rugăciunea noastră ii va aduce Viața! Rona îl iubește pe Hristos si iubește viața. Sa se însănătoșească grabnic, spre Slava lui Dumnezeu”.

„Dumnezeu sa o calauzească spre lumină!”.

Familia Ronei a apreciat sprijinul și a transmis mulțumiri tuturor celor care s-au implicat cu gânduri bune și rugăciuni. În aceste momente dificile, toți cei implicați așteaptă o minune și speră că Rona va găsi liniște și alinare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel