Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier: A intrat cu mașina în stâlp. Soția lui a ajuns la spital
WhatsApp
Mircea Bravo a făcut accident. Vloggerul actor a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, în județul Bihor.
Mircea Bravo (foto: Facebook.com/mirceabravo)

Mircea Bravo a fost protagonistul unui incident rutier în dimineața zilei de luni, în Bihor, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3 CNN. În momentul accidentului, vloggerul se afla în mașină alături de soția sa.

Evenimentul s-a produs atunci când Mircea Bravo a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate. Din păcate, impactul a generat un atac de panică pentru soția sa, care a necesitat transportarea imediată la spital în vederea efectuării unor investigații suplimentare asupra stării sale de sănătate.

Alerta privind accidentul a fost inițiată și raportată la numărul de urgență 112 cu puțin timp înainte de ora 9:30 în dimineața acelui luni.

La fața locului, autoritățile au efectuat un test cu aparatul etilotest asupra lui Mircea Bravo, iar rezultatul a fost negativ. Aceeași concluzie a fost obținută și în urma testului care viza depistarea substanțelor interzise.

În ciuda testelor negative pentru alcool și substanțe interzise, situația rămâne una delicată, deoarece soția vloggerului a suferit un șoc puternic din cauza impactului și a fost nevoie de evaluări medicale mai amănunțite la spital.

Echipa de redacție va aduce informații suplimentare pe măsură ce acestea devin disponibile, pentru a oferi o imagine completă și exactă a incidentului rutier în care a fost implicat Mircea Bravo.

Ce spun polițiștii bihoreni despre accidentul lui Mircea Bravo

 

Luni, la ora 9:23, polițiștii din Beiuș au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier produs pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor. Primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din Beiuș au relevat că șoferul implicat ar fi pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens și lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma impactului, o femeie pasageră în vehicul a suferit leziuni aparent ușoare, fiind transportată la spital în vederea îngrijirii.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, șoferul, identificat ulterior drept vloggerul Mircea Bravo, a fost supus testelor cu etilotest și DrugTest, iar rezultatele au indicat negativitate pentru consumul de alcool și substanțe interzise. Cu toate acestea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Beiuș au început cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului.

Surse judiciare au confirmat că Mircea Bravo se afla la volan în momentul accidentului, iar femeia rănită este soția sa. 

Situația rămâne în atenția autorităților, iar cercetările în curs vor oferi o imagine mai clară asupra evenimentelor care au dus la acest accident rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel