Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Salam, investigat penal după agresiunea unei tinere de 23 de ani într-un hotel din București
WhatsApp
Manelistul celebru Florin Salam se află în centrul unui scandal, fiind investigat penal în urma unui incident în care este acuzat că ar fi agresat fizic o tânără în vârstă de 23 de ani într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei. 
Florin Salam, investigat penal după agresiunea unei tinere de 23 de ani într-un hotel din București

Conform declarației oficiale emise de Poliție, incidentul a avut loc pe 1 ianuarie 2024, în jurul orei 18.30, când polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați printr-o plângere scrisă depusă de către tânăra victimă.

"La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani", se arată în comunicatul Poliției.

În urma plângerii, a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii au demarat imediat verificări la adresa menționată pentru a aduna dovezi în sprijinul anchetei.

 

Investigațiile sunt în curs

 

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Florin Salam este acum subiectul investigației, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursele citate de Realitatea PLUS afirmă că manelistul de 44 de ani este persona cercetată în acest caz de agresiune fizică. În timp ce detalii suplimentare despre incident nu au fost încă dezvăluite public, acest caz atrage atenția asupra aspectului serios al acuzațiilor și poate avea implicații legale semnificative pentru Florin Salam.

 

Mărturia tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam

 

„Am făcut atac de panică de dimineață. Deci vă rog să mă credeți chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, este relatarea tinerei care susține că a fost agresată fizic de către Florin Salam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel