Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali, la Poliție în creierii nopții, după accident: „Mi-au făcut testul drog, de alcool, canabis, alea alea“. Patronul FCSB se întorcea de la biserică
WhatsApp
La ora 3 dimineața, în data de 13 noiembrie 2023, Gigi Becali a ajuns în grabă la sediul Poliției, unde a fost supus testelor antidrog și de alcool efectuate de autorități. El a fost protagonistul unui accident, când se întorcea de la biserică, după cum susține el.

Luni dimineața, în jurul orei 3, Gigi Becali s-a prezentat la sediul Poliției din Pantelimon pentru a fi testat în privința consumului de droguri și alcool, în urma accidentului în care a fost implicat. Acesta a relatat cum s-a desfășurat incidentul și, prin intermediul presei, a comunicat presupusului responsabil că nu va depune plângere, cu condiția cererii de scuze.

Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata. Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el“ a  spus Becali.

Înainte de a pleca, proprietarul FCSB a discutat cu jurnaliștii, menționând că și-a reparat miraculos mașina avariată în accident. Ulterior, a recunoscut că automobilul condus de Ionuț Luțu aparține ginerelui său, Mihai Mincu. Soțul fiicei lui Becali deține același model de Rolls Royce, Ghost Black Badge, ca și omul de afaceri.

Gigi Becali, mesaj pentru omul pe care îl consideră vinovat de accident

 

Păi, le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el“, a spus Gigi Becali.

Mai mult, patronul FCSB a anunțat o decizie neobișnuită în ceea ce privește persoana pe care o consideră responsabilă pentru incidentul din ziua precedentă, când și-a avariat Rolls-Royce-ul în valoare de 500.000 de euro.

„Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, pe cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea.

Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a mai declarat Gigi Becali.

La sediul Poliției, Gigi Becali s-a supus testelor de rutină pentru a verifica dacă se afla sub influența drogurilor sau alcoolului în momentul producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel