Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gazdă Airbnb dezamăgită de mizeria imensă pe care o celebritate a lăsat-o în urmă: „A plecat fără rușine” - VIDEO
WhatsApp
O gazdă Airbnb a experimentat o surpriză neplăcută după ce o celebritate a lăsat o adevărată dezordine în locuința sa de pe platforma de închirieri. O serie de videoclipuri TikTok despre modul în care celebritățile își părăsesc proprietatea sa a dezvăluit ceva de-a dreptul neașteptat.
 Gazdă Airbnb dezamăgită de mizeria imensă pe care o celebritate a lăsat-o în urmă: „A plecat fără rușine” - VIDEO / Foto: Tiktok

În ultimul episod al seriei sale, el a prezentat dezastrul pe care l-a lăsat o celebritate după petrecerea de Halloween organizată în locuința sa, acordându-i un scor de 3/10 ca oaspeți. Imediat ce aceasta și-a făcut bagajele, Gabe (proprietarul) a descoperit că a lăsat în urmă o mizerie imensă.

 

Dezastru lăsat de o vedetă într-un Airbnb

 

Încă din curtea imobilului, lucrurile arătau rău. Era plin de decorațiuni de Halloween împrăștiate, iar ce a urmat înăuntru a fost mult mai grav. În timp ce parcurgea locuința, Gabe a găsit mai multe pagube: dormitorul principal arăta ca o zonă dezastruoasă, cu patul nefăcut și obiecte uitate peste tot, o încăpere mirosea puternic a fum, deși fumatul era interzis, totul era un dezastru.

De asemenea, celebritatea care rezervase casa a lăsat chiar și două ceasuri pe noptieră, unul dintre ele fiind "de fapt foarte scump".

TikToker-ul a continuat să evalueze pagubele în timp ce 'întreaga casă mirosea a fum' și știa că va trebui să curețe 'mâncarea vărsată în mai multe locuri prin casă'.

Situația s-a înrăutățit și mai mult, deoarece 'aproape fiecare cameră avea cenușă și tutun pe podea'. Proprietarul a găsit și o cutie de bijuterii goală din New York City lăsată în urmă, un "inel de aur fals și teste Covid" pe tejgheaua din bucătărie.

Se pare că vedeta a găzduit o petrecere de Halloween în Airbnb, deoarece frigiderul era plin de dulciuri, în timp ce dulapurile gazdei erau "încărcate cu tot felul de bomboane".

 

Cine este vedeta



Deși gazda Airbnb nu a divulgat numele celebrității implicate, unii au început să speculeze despre identitatea acesteia. Gazda nu a menționat decât că rămâne totuși 'încă un mare fan', în ciuda mizeriei pe care au lăsat-o în urmă și a faptului că „a plecat fără rușine”.

Cele mai multe persoane au spus în comentarii că cel mai posibil ar fi vorba despre cuplul de artiști Blueface and Jaidyn Alexis. El, un cunoscut rapper și cântăreț american, ea, un influencer din LA și model Instagram, sunt țintele principale ale acestui dezastru. Alții au mai suspectat-o pe Nicki Minaj, Lady Gaga și Doja Cat.

„Au avut o petrecere de Halloween și au arătat-o pe story-ul lor pe Instagram. Și au avut-o pentru copii, de aici toate decorațiunile”, scrie cineva ca justificare a acuzației cuplului.

În ceea ce privește obiectele lăsate în urmă, proprietarul a declarat că nu are "niciun motiv să treacă prin lupta de a afla ale cui sunt obiectele" dacă nici lor nu le-a păsat suficient de mult încât să le ia.

 

@gabrielist22 See you next time #luxuryairbnb #airbnb #fyp #luxuryrealestate #miami #celebrity #fyp ♬ Fukashigi no Carte Lofi Hiphop (Bunny Girl Senpai) - bvyunx

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel