Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorico, ai chef, fă, de un Chanel?
WhatsApp
Viorica Dăncilă vrea să o întreacă pe Elena Udrea. La haine și bijuterii. Și vrea și să câștige. 

Este posibil ca Viorica Dăncilă să câștige singura cursă din viața ei - socialista cu cele mai scumpe haine din politica românească și internațională, de-a lungul timpului. Sper să nu meargă și înainte de 1989 că nu știu dacă o întrece pe Elena Ceaușescu. După 89, se califică deja la un loc fruntaș.

Cine s-ar fi gândit că Viorica Dăncilă, cea care a fost luată de Liviu Dragnea de pe scările partidului să o facă prim ministru pentru calitatea ei de a nu fi conflictuală, va deveni o fashionistă. 

Ceea ce nu știe Viorica Dăncilă, și nu i-a spus nimeni, este că nu poți să mergi nici la bâlci, nici la mănăstire, cu o rochie Fendi și o broșă Coco Chanel. Vestea proastă este că nici la întâlnirea cu Ursula von der Leyen nu poți să o faci. Acesta este o regulă minimă pe care trebuie să o înveți, că nu te poți îmbrăca mai bine, mai scump decât interlocutorul tău. Doar parveniții o fac, mafioții, hoții.

Sau doar dacă doamna Viorica Dăncilă ar fi fost moștenitoarea excentrică a unei familii de aristocrați din Videle sau inventatoarea aspirinei sau a tinereții fără bătrânețe. Altfel, nu.

Faptul că o face denotă lipsa de minte și de rușine. 

Viorica Dăncilă nu este însă singură în acest club de dame cu haine scumpe. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, s-a dus recent pe un șantier îmbrăcată într-o rochie Valentino. Ziarul Adevărul a publicat informația că o rochie similară a fost identificată la nunta cântăreţei britanice Ellie Goulding. O purta soţia cântăreţului James Blunt, Sofia Wellesley, 36 de ani. Deci, nici bani publici, nici campanie electorală, nici întâlnire cu niște niște beneficiari de salarii minime.

Iată de ce, Viorica Dăncilă este obligată să le spună votanților PSD, aceia cu ajutoarele sociale, pensii și salarii mici, cât o costă, într-o singură zi, ținuta, machiajul și coafatul. Iar votanții ei o să constate pe ce picior mare trăiește social democrata, femeia de stânga, primul premier femeie al României.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel