Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Dezvăluirile de duminică seara“: Eugen Teodorovici îi PLAGIAZĂ pe Dragnea și Iohannis?!
WhatsApp
Eugen Teodorovici a afirmat, în contextul înregistrărilor apărute în spațiul public dintre o presupusă amantă şi cumnata ministrului, că nu crede în „dezvăluirile de duminică seara“, parafrazând, pesemne afirmațiile altor politicieni.

Eugen Teodorovici a reacționat, într-un comentariu pe pagina sa de facebook, în contextul înregistrărilor apărute în spațiul public privind dialogul dintre o presupusă amantă şi cumnata ministrului, care discutau despre cum au ajuns alte femei în funcţii cheie din aparatul de stat. El își începe comenatriul cu o frază deja uzată în peisajul politic autohton: „Nu cred în dezvăluirile de duminică seara!“

Aceeași sintagmă, cu mai mult sau mai puțin aceleași cuvinte folosite, a fost promovată în spațiul public și de Liviu Dragnea și, ulterior, ironizându-l, de către președintele Klaus Iohannis.

În luna mai, înaintea alegerilor parlamentare și cu cu o zi înainte ca judecătorii Înaltei Curți de Justiție și Casație să dea verdictul în dosarul angajărilor fictive, Liviu Dragnea afirma, într-un interviu pentru Adevărul, că va anunța duminică seara, după rezultatele exit-poll, dacă va intra în cursa pentru scrutinul prezidențial.

„Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara”, a mai explicat Dragnea în interviul pentru Adevărul. „Chiar duminică seara o să anunțăm”, preciza atunci Liviu Dragnea.

După ce informția despre „știrea de duminică seara“ s-a rostogolit cu rapiditate, Dragnea a încercat să înfrâneze bulgărele, dând de înțeles că anunţul său privind alegerile prezidenţiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el ulterior.

Între timp... anunțul de duminică seară a rămas în aer, Dragnea ascunzându-se atunci cât de mult a putut după înfrângerea dureroasă. A doua zi i-a fost imposibil să o mai facă, aflând decizia instanței care l-a trimis direct în spatele gratiilor.

Președintele Klaus Iohannis nu a ratat la acel moment ocazia de a-l ironiza pe Dragnea: „Nu cred că se va anunţa mare brânză la PSD duminică seara, decât că vor pierde alegerile”, afirma şeful statului. „Atâta ne mai lipseşte, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Preşedinţie”, completa Klaus Iohannis.

Ca o continuare a seriei „știrilor de duminică seara“, Eugen Teodorovici încearcă și el să pară amuzant și detașat de situație, intitulându-și astfel comentariul legat de problema sensibilă a „amantlâcului“ țesută în jurul său. 

„Nu cred în dezvăluirile de duminică seara! Nici nu mă uit, nici nu particip la telenovele. În toată activitatea mea profesională am promovat în funcții doar oameni competenți, indiferent dacă erau femei sau bărbați. Nu pot să fiu făcut responsabil pentru modul în care folosesc unii numele meu în conversațiile pe care le au“, a încercat Teodorovici să se scuze. 

„În rest, un mesaj pentru toți consumatorii de telenovele politice, atât celor curajoși, cât și regizorilor: viața bate filmul, nu mai plecați după prima fentă apărută cu doar câteva ore înaintea depunerii moțiunii de cenzură, pentru că mai sunt multe zile până la vot!“, a încheiat, Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel