Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Alături de Viorica Dăncilă o zi întreagă!
WhatsApp
PSD a împânzit țara cu panouri publicitare în care apare candidata la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. Jurnalista Oana Stănciulescu spune că a stat o zi întreagă "alături de Viorica Dăncilă".

“Alături de fiecare român” este sloganul Vioricăi Dăncilă cu care vrea să câștige Viorica Dăncilă alegerile prezidențiale. Panouri imense îți spun asta la tot pasul. Am avut timp să le observ deoarece traficul a fost în București, ca de obicei, infernal. Am stat alături de Viorica Dăncilă aproape o oră pe Ștefan cel Mare.

Am auzit că alții au stat lângă Vioirca Dăncilă la cozi la ANAF, alții în sălile de așteptare din spitale.

Alții au dat în gropile din șosele și și-au rupt mașinile.

Copiii au mers la haznalele din curtea școlilor. 

Singurii norocoși au fost cei de pe Splaiul Independeței, stradă cu sens unic, deoarece panoul era pus cu spatele la cozile din trafic și n-au știut lângă cine stau alături. Iar Vioirca Dăncilă era deja cel mai probabil în elicopter să o transporte de la sediul partidului la Palatul Victoria.

În rest, este foarte posbil ca fiecare român, sau mulți români, să-și amintească foarte curând că au stat alături de Viorica Dăncilă atâta amar timp și nu s-a schimbat nimic în România, decât în rău.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel