Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Din păcate, Gabriela Firea nu a învățat nimic din greșelile trecutului
WhatsApp
În urmă cu cinci ani de zile, Gabriela Firea s-a remarcat, în calitate de purtător de cuvânt al PSD, printr-o serie de declarații extrem de agresive la adresa lui Klaus Iohannis, candidat atunci la alegerile prezidențiale. Jurnalista Oana Stănciulescu spune că Gabriela Firea ar fi trebuit să învețe din acele greșeli și să nu le mai repete.

'Gabriela Firea, în calitatea ei de ditamai purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, spunea în urmă cu 5 ani că Iohannis nu este un om complet pentru că nu ere copii. Firea lăsa să se înțeleagă că doar cei care au copii merită să dețină o funcție, așa cum erau, de pildă, ea și Victor Ponta.

''Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor'', a declarat în 2014 Gabriela Firea.

Tot atunci a susținut o conferință de presă pe tema traficului internațional de copii în care îl acuza pe Klaus Iohannis că ar fi fost implicat, fără evident să prezinte vreo dovadă.

După cinci ani de zile, Gabriela Firea a găsit de cuviință să se războiască cu două femei care fac un spital oncologic pentru copii. Tocmai mama care nu vota în urmă cu 5 ani un candidat fără copii. Ba mai mult, Firea s-a gândit că dacă tușează suficient de mult în acest scandal și face o scenetă la DCnews va câștiga inimile electoratului. Cum să ajungi tu să te ridici de la interviu și să-l îndemni pe moderator să te bată? Gabriela Firea arată prin aceAstă atitudine că, din păcate, nu a învățat din greșelile trecutului", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[CITESTE SI]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel