Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vedetă PRO TV, bătută crunt într-un supermarket: Cu nasul SPART şi plină de SÂNGE, a căzut în faţa tuturor pe jos
WhatsApp
Cristina Joia, designer din emisiunea "Visuri la Cheie" a fost lovită crunt în miezul zilei, chiar într-un supermarket din Capitală de o femeie care parcase neregulamentar pe o trecere de pietoni.

Proprietara maşinii tocmai ce ieşea din magazin şi Cristina a întrebat-o dacă autoturismul îi aparţine, moment în care şoferiţa a început să o înjure. 

Însă nu s-a mulţumit cu atât. 

Cristina Joia a povestit pentru Pro TV cum a intrat apoi în magazin şi a început să îşi facă cumpărăturile, când din spatele ei a venit şoferiţa cu un obiect dur în mână şi a lovit-o în faţă, chiar în raionul cu fructe, de faţă cu clienţii şi angajaţii unităţii, apoi a fugit.

Vedeta a căzut la pământ plină de sânge pe faţă. Agresoarea i-a spart piramida nazală.

Îşi aminteşte cum lumea din jurul ei încerca să îi acorde primul ajutor şi sunau la SMURD. Paznicul, în acel moment, era în pauză, în afara clădirii.

Cristina Joia a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată de urgenţă.

Suspecta, deși a fost deja identificată de poliție, încă nu poate fi cercetată. Autoritățile așteaptă ca victima să iasă din spital să depună personal o plângere, iar acuzația va fi formulată în funcție de numărul de zile în care vedeta rămâne internată în spital, respectiv loviri sau alte violențe sau chiar vătămare corporală, pentru care şoferiţa agresivă riscă până la zece ani de închisoare.

captura video PRO TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel