Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trump își ia rămas bun de la Ivana, prima sa soție: Donald Trump și actuala soție se alătură copiilor lui, Ivanka, Eric și Don Jr. la funeraliile din New York
WhatsApp
Familia Trump s-a reunit la New York pentru a-și lua rămas bun de la Ivana Trump, prima soție a lui Donald și mama celor mai mari trei copii ai săi, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 73 de ani. 
Trump își ia rămas bun de la Ivana, prima sa soție: Donald Trump și actuala soție se alătură copiilor lui, Ivanka, Eric și Don Jr. la funeraliile din New York  / Foto: Captură video youtube

Familia s-a întâlnit la casa funerară Frank E. Campbell, unde a fost pregătit trupul Ivanei, înainte de a se îndrepta spre biserica St. Vincent Ferrer de pe Lexington Avenue. După slujbă, se așteaptă ca familia să se deplaseze apoi în New Jersey pentru o recepție privată la Trump National Golf Club Bedminster. 

 

Fostul președinte Donald Trump părea scufundat de durere


Printre primii care au sosit la casa funerară s-au numărat Donald Trump Jr. și logodnica sa Kimberly Guilfoyle, care a purtat o rochie de cocktail din catifea neagră și pantofi cu toc. 

Ei au fost urmați îndeaproape de Ivanka Trump, Jared Kushner și copiii lor. Ivanka a fost elegantă într-o rochie de cocktail neagră și un șir de perle.  

O femeie plină de farmec, cu o înclinație pentru bărbații mai tineri, schi și dans, funeraliile Ivanei de miercuri au atras mondene din New York, Palm Beach și Europa. 

Mulțimea înstărită s-a adunat în fața bisericii St. Vincent Ferrer de pe Lexington Avenue, pe o căldură sufocantă, strângând invitațiile la înmormântare pentru a le prezenta ofițerilor de poliție și agenților Secret Service la uși, conform Daily Mail. 

 

Ivana a fost înmormântată la biserica de lângă casa ei

 

Biserica se află la o aruncătură de băț de casa de pe strada 64, unde Ivana a locuit timp de 26 de ani și unde a murit săptămâna trecută.  

Ofițerii și agenții serviciilor secrete se consultau între ei și se plimbau pe trotuar în timp ce membrii corului bisericii au început să sosească la scurt timp după ora 11.00.

Primul a venit cu acte de identitate și formulare tipărite, care au fost studiate cu atenție de un agent care aștepta înainte ca baricadele să fie deschise doar atât cât să le permită celor două femei de vârstă mijlocie să intre.

 

Poliția s-a asigurat că evenimentul nu este deranjat

 

Două mașini mari ale poliției au fost parcate chiar vizavi de ușile impunătoare ale bisericii pentru a găzdui fotografii care și-au îndreptat obiectivele spre intrarea în biserică. 

Încetul cu încetul, grupuri mici de oameni s-au adunat intrigați de măsurile menite să-i țină la distanță pe toți, cu excepția celor care primiseră o invitație, cu o imagine a Ivanei în perioada de glorie pe pârtii. Cu toate acestea, oamenii stăteau în picioare și se holbau, transpirând în căldura soarelui din Manhattan.

Mai devreme în cursul zilei, Ivanka și Jared au fost văzuți în Central Park, luându-și o pauză de la alergarea de dimineață pentru a admira fântâna Bethesda.

 

Donald Trump a fost însoțit de fosta Primă Doamnă, Melania 

 

Fostul președinte Donald Trump a zburat la New York din Florida împreună cu fosta Primă Doamnă, Melania, la începutul acestei săptămâni, după ce a anunțat moartea Ivanei printr-o declarație emoționantă în numele familiei. 

Într-un alt omagiu emoționant adus aseară fostei sale soții, el i-a spus prietenei sale de lungă durată Cindy Adams, editorialistă la The New York Post: 'A fost extraordinară. Frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. Am început totul, viețile noastre împreună, cu o relație atât de grozavă'.

Slujba de înmormântare a fost prezentată ca o 'Sărbătoare a vieții' pentru a o onora pe Ivana, o schioare cehoslovacă devenită model, care s-a mutat în America la începutul anilor '70 și a devenit una dintre cele mai emblematice prime soții din New York.

Toți cei trei copii ai Ivanei erau așteptați să ia cuvântul la slujbă. În loc de flori, familia a cerut donații pentru Big and Small Dog Ranch Rescue. 

Logodnica lui Don Jr, Kimberly Guilfoyle, a fost văzută marți dimineață la New York înainte de slujba planificată. Ea a fost văzută în vizită la casa din oraș a Ivanei de pe strada 64, marți seară. 

Ivana și Donald au fost căsătoriți din 1977 până în 1992, timp în care ea spune că și-a crescut copiii aproape de una singură. 

 

Fostul președinte ar fi 'foarte supărat' de moartea primei sale soții, de care a rămas apropiat

 

Ivana s-a căsătorit de patru ori în viața ei; Donald a fost cel de-al doilea soț al ei. Primul a fost schiorul austriac Alfred Winklmayr, cu care s-a căsătorit pentru un bilet de ieșire din Cehoslovacia sa natală în 1971. 

Prin intermediul lui Alfred, Ivana a obținut un pașaport austriac, pe care l-a folosit apoi pentru a emigra în Canada. Ea a dizolvat căsătoria la scurt timp după aceea. 

L-a întâlnit pe Donald Trump în 1976, în timp ce se afla la New York într-o călătorie de serviciu.  S-au căsătorit în anul următor, iar ea a dat naștere primului lor copil, Don. Jr. în același an. 

Ivanka s-a născut apoi în 1981 și apoi Eric în 1984. Trump și Ivana au divorțat în 1992, dar cei doi au rămas apropiați.

Toți copiii lui Donald și Ivana și-au exprimat public durerea pricinuită de pierderea mamei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel