Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Soția lui Mircea Radu, lovită pe trecerea de pietoni și transportată de urgență la spital
WhatsApp
Soția lui Mircea Radu, Raluca, a fost transportată în urmă cu puțin timp la spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni. 

Raluca, soția lui Mircea Radu, a ajuns la spital, astăzi, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa regulamentar. Alături de ea se afla și o persoană în vârstă de 66 de ani, accidentată și ea.

Evenimentele s-au petrecut în Piatra Neamț, când, în momentul în care traversa regulamentar stradă împreună cu o rudă de 66 de ani, au fost acroșați de un taximetrist.

Etilotestul a arătat faptul că șoferul care a comis accidentul nu consumase alcool înainte de-a urca la volan. Polițiștii de la Rutieră au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Soția lui Mircea Radu și bărbatul care o însoțea au fost răniți și au fost transportați la un spital pentru investigații medicale.

Soția lui Mircea Radu, lovită pe trecerea de pietoni

 

Mircea Radu este căsătorit cu Raluca (fostă Olaru) din anul 2013 și au împreună doi copii. Raluca Radu este din Botoșani și este medic oncolog.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, spunea Mircea Radu despre relația cu soția sa.

Raluca Radu este medic

 

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”.  După această colaborare, Mircea Radu n-a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

Mircea Radu a rămas cunoscut în memoria publicului pentru o mult mai veche emisiune Tv prezentată tot la Antena 1 - „Din Dragoste“. De altfel, prima apariție televizată a Biancăi Drăgușanu s-a produs în cadrul acestei emisiuni, când un fost iubit a vrut să îi facă o surpriză acesteia.

Recent, Mircea Radu a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie, la Piatra Neamț, unde soția sa profesează, pentru a-și urma alte visuri, precum grădinăritul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel