Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rihanna și A$AP Rocky întâmpină primul copil. Băiețelul abia s-a născut și a cucerit internetul
WhatsApp
Cuplul a întâmpinat un băiețel în Los Angeles, relatează People și Entertainment Tonight. TMZ, primul post care a publicat vestea, relatează că Rihanna a născut vineri.
Rihanna și A$AP Rocky întâmpină primul copil. Băiețelul abia s-a născut și a cucerit internetul / Foto: Instagram

Prima poză cu bebelușul care a cucerit internetul este în sfârșit aici, anunță TMZ. Fanii nu și-au putut stăpâni entuziasmul în ultima zi a lunii ianuarie, când Rihanna și A$AP Rocky au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, prin intermediul unor fotografii care au scos în evidență burtica cântăreței de 34 de ani. Aproximativ cinci luni mai târziu, vedetele au făcut cunoștiință lumii întregi cu micuțul lor băiețel.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rihanna France (@rihannatodayy)

 

Rihanna a apărut în ultima lună de sarcină pe coperta Vogue

 

Cu o burtică la modă, Rihanna a apărut în ltima lună de sarcină pe coperta revistei Vogue, în care a vorbit despre relația cu A$AP Rocky. Înainte de sosirea bebelușului lor, vedeta a povestit despre ieșirea lui Rocky din "zona de prieteni", despre momentul în care ea și rapperul "au devenit o familie" și despre cum a aflat că este însărcinată.

"Oamenii nu ies foarte ușor din zona de prietenie cu mine", a spus ea în articolul de copertă publicat pe 12 aprilie. "Și cu siguranță mi-a luat ceva timp să trec peste cât de mult îl cunosc și cât de mult mă cunoaște el pe mine, pentru că știm, de asemenea, în câte necazuri ne putem băga unul pe celălalt." 

Rihanna a spus că rapperul "a devenit familia mea" în timpul carantinei din 2020. Cei doi artiști muzicali au lăsat în urmă multe dintre luxurile lor pentru a pleca împreună într-o călătorie cu mașina din Los Angeles până la New York. 

"Ne-am gătit mâncarea pe un grătar mic și neîngrijit pe care l-am cumpărat de la Walmart", a spus miliardara Forbes. "Iubesc lucrurile simple, dar și marile aventuri... Simt că pot face orice alături de el".

Călătoria umilă a super starului a precedat debutul ei pe lista miliardarilor Forbes. Publicația a descris-o pe Rihanna drept "cea mai bogată artistă" după ce a atins statutul de miliardar în 2021, cu o avere netă estimată la 1,7 miliarde de dolari. 

 

Rihanna a mărturisit că a rămas gravidă din greșeală

 

În povestea sa de copertă Vogue, Rihanna a dezvăluit că aventura lor de a deveni părinți nu a fost ceva planificat, dar nici nu s-au opus ideii. 

"A fost pur și simplu acolo, la test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început.", declară vedeta.

În ianuarie, cuplul a pozat pentru fotografi mergând de mână în New York City, într-un weekend în care temperaturile erau sub zero grade, dar Rihanna purta o haină lungă roz descheiată pentru a-și arăta burta în creștere.

Anunțul de sarcină a fost doar începutul furtunii de modă de maternitate cu care Rihanna și-a inundat ulterior fanii, ea participând la numeroase prezentări de modă și arătându-și punându-și în evidență burtica într-un stil legendar.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????????????????? ????İ????İ???? (@rihannaofficilal)

 

Rihanna și Rocky sunt îndrăgostiți până peste cap

 

Rihanna și Rocky, în vârstă de 33 de ani, au păstrat în mare parte tăcerea cu privire la relația lor, deși zvonurile au început să apară încă din 2013, când rapperul a deschis turneul Diamonds World Tour al Rihannei. Ea a dezvăluit că se întâlnea cu Hassan Jameel în 2019, dar ulterior a participat la Met Gala din 2021 cu Rocky. 

Rapperul s-a referit la ea ca fiind "aleasa" într-un interviu pentru GQ vara trecută, exprimând cum viața lui este "mult mai bună" fiind într-o relație. 

"Atât de bine este când o ai pe aleasă lângă tine", a adăugat el. "Ea echivalează cu probabil un milion de alte persoane. Cred că atunci când știi, știi. Ea este aleasa."

Rocky a mai spus că ar fi "absolut" deschis să aibă copii "dacă asta este în destinul meu". 

El a adăugat: "Cred că aș fi un tată incredibil, remarcabil, în general uimitor. Aș avea un copil foarte zburdalnic. Foarte."

Rihanna a dezvăluit în martie 2020 că vrea să aibă trei sau patru copii în următorii 10 ani: "Vreau să trăiesc diferit", a declarat ea pentru British Vogue despre cum își vede viitorul. "Voi avea copii - trei sau patru".

În noiembrie anul trecut, Rihanna a fost numită de premierul Mia Mottley al Barbados al 11-lea erou național, în timp ce țara sărbătorea faptul că a devenit republică pentru prima dată în istorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel