Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Regina Marii Britanii cere o reuniune de familie...regală pentru a ajunge la un „acord Megxit“ în privința ducilor de Sussex
WhatsApp
Familia regală a Marii Britanii se va reuni luni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex după ce cuplul a anunțat săptămâna aceasta că renunță la statutul lor de membri seniori ai Familiei regale britanice, a declarat o sursă pentru CNN.
Printul Harry si Meghan Markle

Regina Elizabeta a II-a, prințul Charles, prințul William și Prințul Harry vor participa la întâlnirea care va avea loc la reședința Sandringham, a informat sursa. Meghan, ducesa de Sussex, este așteptată să să participe printr-o discuție telefonică din Canada.

Aceasta va fi prima întâlnire a membrilor seniori ai Familiei regale de la anunțul făcut de Harry și Meghan.

Ducesa de Sussex se află în acest moment în Canada. Deocamdată nu este clar dacă aceasta are în plan întoarcerea în Marea Britanie.

Cei doi au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai Familiei regale şi au intenția să muncească pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, precizând că intenționează să-și petreacă o mare parte din timp în America de Nord.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel