Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ramona Bădescu, devastată: Tatăl ei, confirmat cu Covid-19 la 89 de ani: „Sper să lupte, să-și mai țină nepotul în brațe!“
Ramona Bădescu trece prin momente extrem de dificile. Aflată în Italia, frumoasa româncă a aflat că tatăl ei, în vârstă de 89 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus.

Cristel Bădescu, tatăl Ramonei Bădescu, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile și acum se află internat la urgență, la Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie. Ramona Bădescu se află în Italia și este în imposibilitatea de a veni în țară, mai ales că are grijă acolo și de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio.

„Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu... Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism.

„Când mi-a auzit vocea, în acel moment valorile oxigenului i-au crescut“

 

Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau.

Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu", a mărturisit Ramona Bădescu pentru Ciao!

În urmă cu doar două luni, Ramona Bădescu izbucnise în plâns, în direct, în emisiunea Storie Italiane de pe Rai, vorbind despre tatăl său și despre faptul că nu putea veni să îl vadă.  „Mi-e dor de ei, nu i-am mai văzut de când am născut. Aș face chiar cinci săptămâni de carantină, dar din păcate nu pot să merg să-i văd pentru a le arăta bebelușul, pentru că zborurile se vor închide sâmbătă”, a afirmat actrița în cadrul emisiunii difuzate pe 10 septembrie în Italia. Citește continuarea ->> AICI.

[citeste si]

Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCNews.ro
13 mai 2021, 20:42
DCMedical.ro
14 mai 2021, 01:04
DCBusiness.ro
13 mai 2021, 22:53
DefenseRomania.ro
13 mai 2021, 21:14
DCBusiness.ro
13 mai 2021, 22:53
DefenseRomania.ro
13 mai 2021, 21:14
DCNews.ro
13 mai 2021, 20:42
DCMedical.ro
14 mai 2021, 01:04
Spectacola.ro
13 mai 2021, 22:49
Spectacola.ro
13 mai 2021, 22:49