Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prințesa urbană pleacă definitiv din România: „Cred că avem dreptul să trăim liniştiţi”
WhatsApp
Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută drept „Prințesa urbană”, a anunțat că părăsește definitiv România și se stabilește alături de familie în Olanda.
Prințesa urbană pleacă definitiv din România: „Cred că avem dreptul să trăim liniştiţi”

Cunoscuta bloggeriță și scriitoare a făcut anunțul pe contul ei de Facebook joi. Prințesa Urbană a explicat de ce și-a dorit să plece din România și cum a ales să se mute în Olanda.

 

Prințesa urbană: Avem dreptul să trăim fericiți 

 

„În momentul în care o să urc acest clip pentru voi noi vom fi deja în avion, pentru prima oară în viaţa noastră cu bilet doar dus. Ne-am hotărât să plecăm după mulţi ani în care am făcut tot ce-am putut să contribui la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează şi mă frustrează şi mă supără aici. Din păcate nu mai am resurse, am obosit şi nici nu cred că vreo schimbare importantă se va mai întâmpla pe parcursul vieţii mele. Sigur că plecăm mai mult pentru copii, dar nu vreau să fiu ipocrită, aşa că o să recunosc că plec în primul rând pentru mine, pentru noi. Cred că avem dreptul să trăim liniştiţi, fără să ne enervăm de zeci de ori pe zi din lucruri care nu ţin de noi şi oricât am face noi eforturi ele nu se vor îmbunătăţi în viitorul apropiat. E o decizie la care am ajuns cu multă-multă tristeţe, pentru că avem atât de mulţi oameni dragi aici, locuri dragi, am construit atâta”, a spus Ioana, potrivit Știrile PRO TV.

G Ad:

„Îmi este greu, sunt copleşită de multe emoţii. Cele mai multe sunt de nerăbdare, de entuziasm, dar îmi este şi foarte frică. Avem 40 şi de ani, copiii sunt măricei. Va trebui să ne adaptăm cu toţii într-un loc cu o limbă pe care nu o înţelegem, dar sunt convinsă şi încrezătoare că vom fi bine. Suntem oameni muncitori, respectăm regulile, cred că ne vom adapta în cele din urmă. Nu mă aştept să fie Paradisul pe pământ acolo, suntem realişti, nu mai avem 18 ani şi naivitatea de atunci. Va urma o perioadă complicată, dar cred că pe termen lung e un lucru pe care măcar trebuie să-l încercăm, chiar dacă n-o să ne iasă aşa cum ne dorim”, a mai transmis aceasta.

 

Prințesa urbană: Un loc curat, liniştit... 


În continuare, Prineța urbană a mărturisit că a ales Olanda deoarece consideră că este un loc mai bun pentru dezvoltarea copiilor ei, iar nivelul de trai este altul față de cel din România.

„Doar pentru că şi noi plecăm nu înseamnă că trebuie să plecaţi şi voi, sunt mulţi oameni cărora aici le este un loc bun de dezvoltare şi de creştere, mi-aş dori ca toţi oamenii dragi să vină cu noi, dar în acelaşi timp înţeleg că pentru mulţi dintre voi soluţia cea mai bună este să rămâneţi aici, în România, şi eu îmi doresc din tot sufletul să păstrăm legătura”, a adăugat aceasta.

„Nivelul de trai, de educaţie, oportunităţile, ritmul vieţii din Olanda au înclinat cel mai mult balanţa, a mai mărturisit scriitoarea. „Am ales Olanda pentru că ni se pare un loc în care copilul este în centrul multor lucruri şi pentru că e un loc curat, liniştit, oamenii fac sport, sunt mai relaxaţi, au nivel de trai şi un ritm mai potrivite cu ce ne dorim şi noi”, a conchis Prințesa Urbană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 iun, 11:00
DCMedical.ro
25 iun, 11:46
DCBusiness.ro
27 iun, 10:59
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
27 iun, 10:59
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
27 iun, 11:00
DCMedical.ro
25 iun, 11:46
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
RadioDCNews.ro
27 iun, 11:25
RadioDCNews.ro
27 iun, 11:25
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35