Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iulie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Piața București din Amman. G. Maior: „Adrian Năstase a făcut mult pentru această relație!” / VIDEO
WhatsApp
George Cristian Maior, ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, a participat la emisiunea Bogățiile României din Diaspora.
Piața București din Amman, Iordania

Prezent în emisiunea Bogățiile României din Diaspora, George Cristian Maior, ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, a vorbit despre faptul că există o piață numită „București”, în Amman, dar și despre faptul că se lucrează pentru o vizită a Regelui Abdullah al II-lea, în România.

"A fost o vizită a Premierului României (la vremea respectivă) Adrian Năstase care a făcut mult pentru această relație bilaterală (n.r. cu Iordania). Atunci s-au donat și un număr semnificativ de arbori din România, 20.000 de puieți care au fost plantați în parcul Hussein; un parc emblematic al Ammanului și există și o placă acolo care amintește de acest gest frumos al Guvernului României.” a povestit George Maior.

Se lucrează la o vizită a Regelui Abdullah - "Ar fi un punct maxim!"

 

"În general, premierul Adrian Năstase, fostul președinte Băsescu, premierul Ponta, au avut vizite bune în Iordania, care au generat noi dinamici pe toate liniile de cooperare și acum lucrăm la o vizită a Regelui Abdullah în România pentru o întâlnire cu președintele Iohannis, ceea ce ar fi un punct maxim în raporturile noastre bilaterale." a subliniat diplomatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Articole Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel