Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste: "5 motive pentru care guvernul României lucrează exclusiv pentru Rusia lui Putin"
WhatsApp
Jurnalistul Oreste Teodorescu a prezentat cinci puncte care ar releva legăturile dintre PSD şi Rusia.

"5 motive pentru care guvernul României lucrează exclusiv pentru Rusia lui Putin

PSD rămâne Ciuma Roșie! Busola lui Dragnea care arată doar Estul a fost înlocuită de broșa lui Dancila, însă asta e singura diferența! Leadership-ul acestui grup infracțional organizat bifează doar agenda Kremlinului.

Rezultatele vizitei președintelui Iohannis la Washington i-a băgat in corzi pe agenții de influența răsăriteni din guvernul României și, chiar in mod simbolic, pe 23 August au mai trădat odată interesele naționale.

Citeşte şi: Dana Gîrbovan anunţă pe Facebook ce măsuri va lua în calitate de ministru: "După ce ani de zile România..."

1. Guvernul a propus trei miniștri foarte iubiți la Moscova: Iulian Iancu, omul care a instrumentat legea offshore, care a pus pe fuga compania ExxonMobil și ne-a aruncat intr-o competiție falimentara cu gazul rusesc, mult mai ieftin decât cel produs la noi...Dana Gârbovan, la Justiție! Promovată și lăudata zilnic de propaganda Kremlinului Sputnik, de trompetele rusești Plesoianu, Mocanu plus biata Soneria Matei, toți susținători ca România este o colonie americană de mana “a paișpea”, Gârbovan a susținut frenetic modificările lui Liviu Dragnea și Florin Iordache la legile justitiei. Și pe Șerban Valeca, un rusofil vechi in sistem, omul lui Adrian Nastase, fratele de sânge a lui Dughin, ideologul Kremlinului.

2. A renunțat la serviciile singurului ministru pesedist, care a înțeles importanta rolului anticorupție și a întăririi instituțiilor statului, Ana Birchall de la Justiție, un politician apreciat de ambasada SUA

3. Vrea sa elimine din proiectul de OUG pentru modificarea Codului de Procedură Penală prevederile care înăspresc condițiile de liberare condiționată, visul politicienilor penali!

4. S-a zbătut sa obțină funcțiile de comisar european pentru Rovana Plumb și Dan Nica, doi politicieni cunoscuți pentru poziții euro-sceptice, anti americane, și practicanți ridicoli ai național ceaușismului .

5. Menținerea in anturajul premierului a unor foști ofițeri SIE, care au lucrat cândva in “Era Caraman” împotriva intereselor NATO", a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel