Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Zăvoranu și soțul ei, atacați cu un cuțit în plină stradă: ”Tipul era cu soția și cu doi copii”
WhatsApp
Actrița și vedeta de televiziune Oana Zăvoranu (48 de ani) a relatat conflictul pe care l-a avut zilele trecute, la întoarcerea din vacanță, ea și soțul ei,  Alex Ashraf, fiind amenințați cu un cuțit de un bărbat necunoscut.
Oana Zavoranu

Conform spuselor Oanei Zăvoranu, incidentul s-a petrecut pe DN1, în zona stațiunilor Azuga și Bușteni, întregul scandal pornind de la o depășire regulamentară, pe linie discontinuă, efectuată de partenerul Oanei.

„Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem. Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi. E plină lumea de nebuni. Familiștii de azi sunt descreierații de mâine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru wowbiz.ro.

„I-am făcut plângere penală. I-a percheziționat poliția mașina. I-a luat două cuțite, unul de la el și unul din partea soției. Noi nu am avut vreo treabă cu el”, a mai spus Oana Zăvoranu la Antena Stars, citeză Ziare.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel