Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: De ce Viorica Dăncilă este mai rea decât Liviu Dragnea
WhatsApp
Astăzi a început votul în diaspora pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. O campanie pentru turul doi presărată de acuzații și etichete puse de Viorica Dăncilă, de atacuri la persoanaă din partea acesteia, consideră jurnalista Oana Stănciulescu. Aceasta susține că, în schimb, Klaus Iohannis nu a atacat-o nici atunci când i-ar fi fost la îndemână. În schimb, președintele în funcție a criticat PSD și măsurile luate de acest partid și guvernele pe care le-a avut, în ultimii trei ani.  

"La finalul acestei campanii pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale putem trage câteva concluzii. În primul rând că Viorica Dăncilă a ales să atace la persoană și să-l eticheteze pe contracandidatul ei ca fiind leneș, slab, lipsit de curaj etc. Ca femeie, cum îi place Viorică Dăncilă să spună, nu este o atitudine care să arate că este, așa cum a caracterizat-o Liviu Dragnea, neconflictuală, bună, ce să mai vorbim de civilizată.

Așadar, pe de-o parte Viorica Dăncilă s-a victimizat în permannță că este femeie, ca și când asta ar fi fost un handicap, cerând taratament preferențial, iar pe de altă parte, s-a dedat la practici care țin mai mult de mahala, mahalaua politică pe care o reprezintă cu brio.

Mai mult, colegii ei de partid au manipulat opinia publică, au dus discursul politic în zone extremiste.

Și mai mult, Dăncilă și-a dat acordul ca sute de mii de fluturași cu minciuni și manipulări ordinare să fie distribuite în toată țara.

Cu alte cuvinte, Liviu Dragne mințea în urmă cu 3 ani alegătorii că va curge apă și miere, iar Dăncilă plusează și minte că PNL și Iohananis le iau de la gură bucata de pâine.

Cine este mai rău? Pare-se că Viorica l-a întrecut în mizerii pe Liviu.

Pe de altă parte, Klaus Iohannis nu a jignit-o nici atunci când i-ar fi fost la îndemână. Un sinplu exemplu este cel privind limba engleză", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel