Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, condus pe ultimul drum: Manelistul, monument de durere
WhatsApp
Durere mare în familia manelistului Florin Salam. Fratele acestuia, Nelu Stoian, a fost astăzi înmormântat la cimitirul Berceni 2. În semn de omagiu, toți cei prezenți la ceremonie au purtat tricouri albe, cu chipul bărbatului decedat.
Sursa foto: caplaj capturi click.ro, redactia.ro

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, este condus pe ultimul drum, la cimitirul Berceni 2, tot acolo unde își doarme somnul de veci și soția manelistului, Ștefania Stoian, alintată Fănica. Mai mulți bodyguarzi au blocat strada pe care locuia Nelu Stoian, în Popești Leordeni, pentru a-i ține pe curioși la distanță. Florin Salam este un monument de durere și nu poate accepta că și-a pierdut fratele mai mare.

Nelu Stoian a murit în seara zilei de vineri, 25 septembrie. El se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și, deși, toată familia spera la o minune, a murit la două luni după ce s-a infectat cu COVID-19.

Chiar dacă Florin Salam nu a vorbit niciodată despre fratele lui mai mare, între cei doi exista o legătură puternică, bazată înainte de toate pe respect, relatează Click.ro. Personaj apreciat în branșa lăutarilor, Neluțu Salam a fost cel care l-a încurajat pe Florin să se țină de cântat, iar mulți apropiați de-ai lor spun că dintre cei doi, cel mai talentat ar fi fost Neluțu. O vreme, cei doi frați au mers împreună la evenimente, însă la un moment dat s-a rupt ceva și fiecare a apucat-o pe un alt drum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel