Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Micutzu, agresat de un necunoscut. Scandal, bătaie și geamuri sparte - VIDEO
WhatsApp
Potrivit unor surse juridice, actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă ”Micutzu”, a fost implicat într-un scandal în noaptea de 15 spre 16 august, aproape de miezul nopții, în fața unui magazin din București.
Micutzu, agresat de un necunoscut. Scandal, bătaie și geamuri sparte - VIDEO

În jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie despre un scandal, astfel că la fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

„Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Un geam al magazinului a fost spart

 

Conform surselor citate, se pare că trecătorul care a fost ținta acelor vorbe jignitoare ar fi fost chiar Micutzu.

„Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se mai arată în comunicatul polițiștilor.

 

Micutzu: „Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia”

 

Actorul susține că a fost agresat verbal de bărbatul respectiv, pe care nu-l cunoaște, fără niciun motiv, după care au fost agresați și logodnica sa și prietenul său.

„A agresat-o pe logodnica mea și l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru, şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii, dar după ce am fost agresat de omul respetiv. Nu, eu nu am fost lovit. (..) Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi trei şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declarat Micutzu, potrivit Știrile PRO TV.

 

Update. 20.08

Bucuresti, 20.08.2021 - Casa de Avocatura ONV LAW, in numele clientului Cosmin Nedelcu - Micutzu, solicita tuturor canalelor media care au publicat / difuzat in ultimele zile titluri, articole si reportaje neadevarate, tendentioase si defaimatoare la adresa actorului cu privire la evenimentele petrecute in seara zilei de duminica, 15.08.2021, corectarea acestora si publicarea prezentului Drept la Replica, in forma integrala.

Facem precizarea ca majoritatea reprezentantilor media nu au verificat acuratetea faptelor sau au prezentat in maniera subiectiva/ selectiv / denaturat fragmente din declaratia oficiala postata pe canalul YouTube de catre Micutzu (Cosmin Nedelcu) si solicitam tuturor rectificarea titlurilor de presa, cat si a informatiilor prezentate publicului larg (care au afectat deja imaginea actorului), dupa cum urmeaza:  

SOLICITAM PUBLICATIILOR ONLINESA MODIFICE TITLURILE DEFAIMATOARE SI CONTINUTUL ARTICOLELOR PUBLICATE (ACTIVE IN MEDIUL ONLINE) CARE NU RESPECTA REALITATEA SI SA REDEA INFORMATIILE IN CONFORMITATE CU CELE PREZENTATE MAI JOS.

SOLICITAM TUTUROR CANALELOR MEDIA (PRESA SCRISA, TV, RADIO, ONLINE) REDAREA INTEGRALA A PREZENTULUI DREPT LA REPLICA.

 

Mentiuni privitoare la faptele neadevarate promovate in ultimele zile:

 

Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, asa cum rezulta din titlurile care au in prim-plan numele actorului, ci de o persoana care s-a recomandat drept „judecator militar”- va invitam sa verificati acuratetea datelor in inregistrarea video disponibila aici. Actorul si cele doua persoane apropiate acestuia, care il insoteau in seara de 15.08.2021 au fost cei agresati, asa cum se vede in materialul filmat.

Reactiile actorului nu au generat victime, astfel incat titlurile si informatiile potrivit carora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmatii similare sunt complet false si afecteaza demnitatea si imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel incat titlurile si informatiile din presa potrivit carora acesta„a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

Actorul a oferit o declaratie politiei, in calitate de martor, nu a fost „retinut” sau „ridicat” de politie, astfel cum este redat in unele dintrematerialele de presa. 

Micutzu (Cosmin Nedelcu) intelege ca, prin natura statutului de persoana publica, evenimentele au constituit un subiect de presa. Va solicitam insa, tuturor reprezentantilor media, sa redati evenimentele intr-o maniera obiectiva, respectand adevarul si acuratetea faptelor.

Actorul multumeste pentru toate mesajele de sustinere din partea publicului larg si a unora dintre reprezentantii presei, precum si tuturor jurnalistilor care au redat neutru si obiectiv evenimentele petrecute in seara zilei de duminica sau care au publicat / difuzat deja clarificarile transmise de acesta prin intermediul inregistrarii video de mai jos.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel