Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Meghan Markle, ultimatum pentru Prințul Harry. L-a amenințat cu despărțirea
WhatsApp
Meghan Markle i-a spus prințului Harry că va pune capăt relației lor dacă nu va confirma public că formează un cuplu.

Două surse anonime au spus că Meghan i-a dat lui Harry un ultimatum cu privire la relația lor, făcându-l să intre în panică, se arată într-un nou reportaj semnat de Valentine Low, scrie Insider.

„Ea a spus: „Dacă nu faci o declarație care să confirme că sunt prietena ta, mă voi despărți de tine”, a declarat o sursă pentru Times, citat de Știrile PRO TV. O altă sursă a declarat că Harry „s-a speriat și a spus: „O să mă părăsească”.

Low relatează că Harry l-a contactat pe Jason Knauf, responsabilul de comunicare pentru Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry la acea vreme. Se pare că Harry i-a spus lui Knauf să lanseze o declarație care să confirme relația sa cu Meghan și să condamne atitudinea rasistă pe care tabloidelor britanice au abordat-o la acea vreme.

„Personalul lui Harry știa că Meghan este diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea. În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca Harry și Meghan să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: „Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”, relatează The Times, citată de Insider.

Reportajul a fost publicat cu doar câteva zile înainte de difuzarea interviului-bombă al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey.

 

Vezi și 

 

Meghan a acuzat familia regală britanică de rasism şi că a împins-o la un pas de sinucidere

 

Meghan, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni şi că a împins-o la un pas de sinucidere, într-un interviu exploziv de două ore acordat duminică seară jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey, care pare să aibă potenţialul de a zdruncina serios reputaţia monarhiei din Marea Britanie, informează agenţiile de presă internaţionale.

Într-un interviu special difuzat duminică seară în Statele Unite de postul CBS, Meghan Markle i-a dezvăluit prezentatoarei Oprah Winfrey că unii dintre membrii familiei regale britanice au exprimat în faţa soţului ei, prinţul Harry, anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie, relatează revista Variety.

Meghan, în vârstă de 39 de ani, care este metisă - mama ei este afro-americană, iar tatăl este caucazian -, a mai spus că a fost naivă înainte de a deveni un membru al familiei regale britanice în urma căsătoriei sale cu prinţul Harry şi că, după nunta lor din 2018, a sfârşit prin a avea gânduri suicidare şi de automutilare. Ea afirmat şi că a solicitat ajutor din partea casei regale şi a evocat posibilitatea unei internări într-o clinică medicală. "Mi s-a spus că nu puteam să fac acest lucru, pentru că nu ar fi benefic pentru instituţie", a dezvăluit Meghan, citată de AFP.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel